Σε τρία χρόνια η οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στους Πατρινούς

Σε αντίθεση με τη Δραπετσώνα η Πάτρα θα περιμένει χρόνια ακόμη, έως ότου το παραλιακό της μέτωπο παραχωρηθεί οριστικά στους πολίτες.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία χρόνια απαιτούνται προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία παραχώρησης από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δήμο Πατρέων, αφού η γραφειοκρατία και οι κωλυσιεργίες του κρατικού μηχανισμού δεν αποτινάσσονται!

Στην παραπάνω αποκάλυψη προέβη χθες, ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις», με τον Αλέξανδρο Κογκόλη.

Ενήμεροι είναι όλοι οι βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η πληροφορία προέκυψε ύστερα από συνάντηση που είχαν με τον αρμόδιο Υπουργό, Θ. Δρίτσα.

Μάλιστα, στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας θα κατέλθουν στην Πάτρα για να ενημερώσουν αρμοδίως και τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

«Προτείναμε στον κ. Πελετίδη, μέχρι να υπογραφεί η οριστική παραχώρηση και στα πλαίσια της προσωρινής συμφωνίας, να εκμεταλλευτεί το θαλάσσιο μέτωπο, φτιάχνοντας έργα όποτε θέλει, όπου θέλει και όπως θέλει με χρηματοδότηση του ΟΛΠΑ. Για κομματικούς λόγους όμως προφανώς, αρνείται τις 500.000 ευρώ ετησίως και ζητά οριστική παραχώρηση εδώ και τώρα, λες και δεν καταλαβαίνει και τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που υπάρχουν. Εάν αυτές δεν υπήρχαν θα το είχαμε αποδώσει το παλιό λιμάνι της Πάτρας ήδη», υποστήριξε ο κ. Ριζούλης, δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτικής Αρχής.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories