Πάτρα: Ο Πλεύρης ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» – Σε αργία όσοι ευθύνονται για το περιστατικό

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μετά το περιστατικό με τον θάνατο του 49χρονου που πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην πλάτη και τον έδιωξαν.

Παράλληλα ο κ.Πλεύρης ζήτησε την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.

Νωρίτερα ο υπουργός Υγείας είχε διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση αφού έλαβε από το νοσοκομείο της Πάτρας “Άγιος Ανδρέας” το αποτέλεσμα της πρώτης έρευνας για τον θάνατο του 49χρονου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

Το χρονικό

Οι συγγενείς του 49χρονου καταγγέλλουν πως πήγε στο νοσοκομείο της Πάτρας και ζήτησε πρώτες βοήθειες, εκεί του είπαν ότι δεν εφημερεύουν και τον έδιωξαν. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πόνο στην πλάτη. Λίγη ώρα μετά, ο 49χρονος ζαχαροπλάστης, άφηνε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο του αδερφού του.

thebest

Σχόλια:

more recommended stories