Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες φωτογραφίες στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή της

Δύο νέες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από τη ΓΑΔΑ, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της για την υπόθεση της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το Star δημοσίευσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων τις δύο εικόνες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από το κεντρικό κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της και τη μεταφορά της από την Πάτρα στην Αθήνα.

Η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας, φορά μία μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα και ένα μαύρο παντελόνι, έχοντας τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς ότι κατηγορείται για τον θάνατο του 9χρονου παιδιού της. Είναι η πρώτη φόρα που άκουσε από επίσημα χείλη για το γεγονός πως η απώλεια ζωής της Τζωρτζίνας έχει προέλθει από κεταμίνη.

Δείτε τις εικόνες:

Κατάθεση γιατρού: «Κάναμε ανάνηψη 55 λεπτά στην Τζωρτζίνα, αποστασιοποιημένη η Πισπιρίγκου»
Ενώπιον της 18ης ανακρίτριας κατέθεσαν τέσσερις γιατροί από το «Καραμανδάνειο», σχετικά με τη νοσηλεία της μικρής Τζωρτζίνας, την πρώτη φορά που υπέστη σοβαρό επεισόδιο, στις 11 Απριλίου 2021.

Ο επικεφαλής αναισθησιολόγος του νοσοκομείου στην Πάτρα, Ιωάννης Χασαπόπουλος, μίλησε για τα 55 δραματικά λεπτά που διήρκεσε η ανάνηψη της 9χρονης, έπειτα από το επεισόδιο που υπέστη, τα οποία ήταν τόσο έντονα, που με την ευτυχή κατάληξη ο έμπειρος γιατρός ξέσπασε σε κλάματα.

«Πρόκειται για τον ορισμό της τραγωδίας. Ειδικά τότε, όταν έμαθα ότι η Τζωρτζίνα ήταν το τρίτο παιδί μιας οικογένειας που είχε χάσει άλλα δύο, ταράχτηκα πάρα πολύ», ανέφερε και χαρακτήρισε την Τζωρτζίνα «πρόσχαρο παιδί», που υποτροπίασε ξαφνικά.

Ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι τις επίμαχες ώρες πριν από τον θάνατο της 9χρονης, μέσα στο δωμάτιο του «Καραμανδάνειου» ήταν μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Τη χαρακτήρισε, μάλιστα, «αποστασιοποιημένη» από όσα γίνονταν, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν αυτός που ρωτούσε συνέχεια τους γιατρούς για την υγεία του παιδιού τους.

Ανοικτές οι υποθέσεις σχετικά με τον θάνατο Ίριδας και Μαλένας
Ακόμη, όπως έγινε γνωστό, στο στάδιο της διερεύνησης βρίσκονται και πάλι οι θάνατοι της Ιριδας και της Μαλένας, των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Την ώρα που οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας ανέλαβαν να επανεξετάσουν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, τα φώτα της έρευνας στρέφονται και πάλι στην Πάτρα, καθώς αναμένεται με ενδιαφέρον η κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, η οποία είχε αναλάβει τη νεκροψία-νεκροτομή στο 6,5 μηνών βρέφος.

Το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, στην παραγγελία που έστειλε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της πόλης, συμπεριέλαβε το μοναδικό πειστήριο που εντοπίστηκε στην κούνια, το πανάκι, που θεωρείται ότι μπορεί να λύσει το μυστήριο του θανάτου του μωρού.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρεται ότι το βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του στις 11:30, ενώ το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε στις 11:37. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στο πιστοποιητικό θανάτου αναφέρεται ως ώρα θανάτου η 11:55 το πρωί, που διαπιστώθηκε από το νοσοκομείο ότι είχε φύγει από τη ζωή, καθώς δεν υπήρξε ιατροδικαστική εκτίμηση για την πραγματική ώρα θανάτου, που θα έδινε απαντήσεις στο θρίλερ.

Σχόλια:

more recommended stories