ΒΙΝΤΕΟ: Το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

Στο δωμάτιο υπάρχει ένα μονό κρεβάτι, ατομική ντουζιέρα και τα κολάζ στους τοίχους, που -όπως φαίνονται στις φωτογραφίες- προϋπήρχαν. Ακριβώς έξω από το κελί, υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο. Να σημειωθεί ότι προαυλίζεται μόνη της.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το κελί όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, είδαν το “φως” της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», στο MEGA, πρόκειται για έναν ειδικό χώρο, προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος για τυχόν επίθεση στην 33χρονη από άλλες κρατούμενες, αλλά και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στο δωμάτιο υπάρχει ένα μονό κρεβάτι, ατομική ντουζιέρα και τα κολάζ στους τοίχους, που -όπως φαίνονται στις φωτογραφίες- προϋπήρχαν. Ακριβώς έξω από το κελί, υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο. Να σημειωθεί ότι προαυλίζεται μόνη της.

Σημειώνεται πως στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε με την οικογένειά της, οι συγγενείς της, της πήγαν 100 ευρώ, μία τηλεόραση με κεραία, ρούχα, ενώ η κατηγορουμένη έχει δανειστεί ορισμένα λογοτεχνικά βιβλία από την βιβλιοθήκη των φυλακών.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, στην οποία φέρεται να χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης, ενώ ερευνώνται και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο κ. Δημοσθένης Αβραμίδης, παιδο-αρρυθμιολόγος στο νοσοκομείο Μητέρα, αναφορικά με την περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.
«Κεταμίνη χορηγούσαμε γιατί προκαλεί αμνησία – αναλγησία και δεν κάνει αναπνευστική καταστολή. Η ιδιαιτερότητα της κεταμίνης είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει και οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι αναισθησιολόγοι την έδιναν σαν προ-νάρκωση. Σε μεγάλη δοσολογία οδηγεί σε σπασμούς και αναπνευστική καταστολή, δηλαδή στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα», εξήγησε ο κ. Αβραμίδης.

«Στη Τζωρτζίνα είχαμε απινιδωτή, αν υπήρχε ανακοπή θα καταγραφόταν από το μηχάνημα. Δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη. Άρα, η αμέσως επόμενη αιτία θανάτου είναι η αναπνευστική ανακοπή, εφόσον μιλάμε για ένα παιδί που δεν είχε κάποια άλλη απορρύθμιση», συνέχισε.

Όπως σημείωσε ο κ. Αβραμίδης η κεταμίνη φεύγει από τον οργανισμό πολύ γρήγορα, ενώ σχετικά με τα επεισόδια που είχε η μικρή Τζωρτζίνα ο ίδιος ανέφερε ότι «Υπήρχε βαριά νευρολογική νόσος στη Τζωρτζίνα. Είναι συχνό αυτοί οι ασθενείς να έχουν επεισόδια. Όλα τα επεισόδια σπασμών δεν μπορούν να αποδοθούν σε ένα κοινό αίτιο».

Δείτε τις εικόνες μέσα από το κελί της

Σχόλια:

more recommended stories