Πάτρα: Απειλούσε νεαρή μέσω facebook

Πάτρα: Ο 29χρονος δράστης παρά τις μηνύσεις που έχει δεχθεί από την γυναίκα, δεν έχει σταματήσει την κακοποιητική συμπεριφορά του συνεχίζοντας τις απειλές του.

Έναν εφιάλτη ζούσε μία νεαρή γυναίκα από την Πάτρα καθώς ένας 29χρονος άνδρας ο οποίος – σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας – παρά τον καταιγισμό μηνύσεων που έχει δεχθεί, δεν πτοείται και συνεχίζει τις απειλές και την ψυχολογική βία κατά της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας, ο 29χρονος που προφανώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απέκτησε εμμονή μέσω του facebook για την νεαρή γυναίκα και ξεκίνησε την παρενόχληση σε βάρος της.

Προφανώς, όπως αναφέρει η πλευρά της κοπέλας, στο μυαλό του την «έκανε δική του» με αποτέλεσμα εκτός από την συνεχή επαφή μαζί της (χωρίς ανταπόκριση από την ίδια) να προβαίνει σε απειλητικές και συκοφαντικές αναφορές ακόμη και σε βάρος ανδρών- διαδικτυακών φίλων της κοπέλας, οι οποίοι απλά… έκαναν like σε κάποια φωτογραφία της.

Κάπως έτσι, βρήκε και τον μπελά του ένας υπάλληλος καταστήματος εστίασης που είναι παντρεμένος με παιδιά, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε απειλές στο messenger από τον εν λόγω νεαρό επειδή…τόλμησε να κάνει like σε φωτο της γυναίκας, ενώ την ίδια ώρα ο 29χρονος κατηγορείται ότι ανήρτησε φωτογραφία του υπαλλήλου με συκοφαντικές και υβριστικές αναφορές.

Ο υπάλληλος εστίασης ήδη του έχει κάνει μήνυση όπως και άλλοι διαδικτυακοί φίλοι της γυναίκας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η γυναίκα νιώθει σε αρκετές περιπτώσεις ότι απειλείται και η ίδια της η ζωή με όσα της γράφει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας παρά τις μηνύσεις, δεν έχει σταματήσει την κακοποιητική συμπεριφορά του. Ο υπάλληλος εστίασης δήλωσε πως θα φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλος, σε σχέση με την δική του μήνυση ώστε να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος άνδρας.

Σχόλια:

more recommended stories