Πάτρα: Πιθανός «μαϊμού εμβολιασμός» – Μόλις τον κατάλαβαν έγινε «καπνός»

Την Αστυνομία και τις αρμόδιες Αρχές ενημέρωσαν άμεσα οι προϊστάμενοι του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας για περίπτωση άνδρα που προσήλθε το πρωΐ της Τρίτης να εμβολιαστεί χωρίς τα χαρακτηριστικά του να συμφωνούν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε!

Μάλιστα, μόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν… συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news μόλις ο άνδρας κατάλαβε πως πάει να μπλέξει, έγινε “καπνός”, έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.
Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news  ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου συνέχισαν τις έρευνες, και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο.

Εκείνος αφενός μεν ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών (πότε πρόλαβε;)  αφετέρου ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωριστεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία, και συγκεκριμένα η Ασφάλεια Πατρών και το τρίτο Αστυνομικό Τμήμα.

Είναι πασιφανές πως για το περιστατικό προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως το πρόσωπο που εμφανίστηκε ενεργούσε για λογαριασμό του άνδρα τα στοιχεία του οποίου αναγράφονταν στο δίπλωμα οδήγησης που προσκόμισε (δεν έφερε μαζί του ταυτότητα την οποία είπε πως είχε ξεχάσει).

Ταυτόχρονα με την Αστυνομία όπου έχει υποβληθεί γραπτή αναφορά, ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές.
tempo24

Σχόλια:

more recommended stories