ΣΟΚ: Νεκρός ηλικιωμένος! Έπεσε στο αναμμένο τζάκι και κάηκε!

Η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου για καπνούς σε σπίτι στις Νερατζιές Αιγιαλείας, αποκάλυψε μια οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν εντός οικίας απανθρακωμένο πτώμα 84χρονου. Σύμφωνα με πηγές της «Πελοποννήσου», προερχόμενες από την Πυροσβεστική, η σορός βρέθηκε μέσα στο τζάκι και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εικάζεται πως ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο αναμμένο τζάκι και αδυνατώντας να απομακρυνθεί εγκαίρως, βρήκε τραγικό θάνατο.

Κάτοικος της περιοχής ήταν εκείνος που ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΠΥ, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, όταν είδε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι όπου το θύμα, Διονύσης Δημητρόπουλος, διέμενε μαζί με την κόρη του η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε ευρισκόμενη στην εργασία της.

Τραγική ειρωνεία, η γυναίκα που εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στην ΠΥ Αιγίου στο άκουσμα του σήματος για μετάβαση πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες θορυβήθηκε και αποχώρησε εκτάκτως από την υπηρεσία. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο σπίτι πληροφορήθηκε τη τραγική κατάληξη για τον 84χρονο πατέρα της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος «σορός ηλικιωμένου εντοπίστηκε σε οικία, στην ΤΚ Νεραντζιές του δήμου Αιγιαλείας, Αχαΐας  εντός της οποίας εντοπίστηκαν εμφανή στοιχεία πυρκαγιάς η οποία είχε κατασβεσθεί προ αφίξεως της Πυροσβεστικής».

Η κινητοποίηση των συνολικά 8 πυροσβεστών από την ΠΥ Αιγίου, έγινε λίγα λεπτά αφού είχε ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη για χθες εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην υπηρεσία με τη συμμετοχή όλων των υπαλλήλων, παρουσία της τοπικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Για το περιστατικό προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

pelop

Σχόλια:

more recommended stories