ΠΑΤΡΑ: Εσπασαν βιτρίνες, έβαλαν φωτιά σε κάδους, εκτόξευσαν πέτρες, έκαψαν σημαία της Ε.Ε.

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]ΠΑΤΡΑ: Εσπασαν βιτρίνες, έβαλαν φωτιά σε κάδους, εκτόξευσαν πέτρες – Έκαψαν σημαία της Ε.Ε.- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

22.50 “Ντροπή ΚΚΕ” και “Μόνο όχι” έγραψαν αντιεξουσιαστές στην πόρτα του Δημαρχείου.

21.05 Λήξη συναγερμού πριν από λίγο με την αποχώρηση των συγκεντρωμένων αντιεξουσιαστών.

20.57 Στην πλατεία Πυροσβεστείου έχει φτάσει τώρα η πορεία των αναρχικών. Μετ΄εμποδίων η κίνηση σε Κορίνθου και Καρόλου.

20.52 Δύο βιτρίνες “κατέβασαν” πριν από λίγο οι συγκεντρωμένοι αναρχικοί στο ύψος του παραρτήματος ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ύψος της διασταύρωσης Κορίνθου και Γκότση όπου άναψαν φωτιές σε σκουπίδια από τα καλαθάκια που άδειασαν και τώρα κατευθύνονται προς το Πυροσβεστείο.

20.42 Ολοκληρώθηκε η πορεία για το Πολυτεχνείο. Αυτή την ώρα ομάδες αντεξουσιαστών βρίσκονται έξω από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διαδρομή είχαν μαζευτεί οι κάδοι απορριμμάτων με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν οδοφράγματα κατά τα συνήθη των τελευταίων ετών.

20.37 Πέτρες σε υποκατάστημα τραπέζης στην Κορίνθου μεταξύ Αγίου Νικολάου και Ερμού εκτόξευσαν πριν από λίγο αναρχικοί που βρίσκονται στην ουρά της πορείας Κορίνθου και Ερμού.

20.30 Eπιστρέφει μέσω της Κορίνθου η πορεία για το Πολυτεχνείο χωρίς να έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής σοβαρά παρατράγουδα.

20:04 Στο μνημείο Τεμπονέρα κινείται αυτή την ώρα η πορεία. Στην ουρά της βρίσκονται αναρχικοί…

Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχοντες στην πορεία του ΠΑΜΕ έκαψαν μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

19:22 Σε εξέλιξη οι δύο πορείες στην μνήμη των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Πάτρας. Η παρουσία του κόσμου είναι μαζική.

Η πορεία που ξεκίνησε από το Παράρτημα κατεβαίνει την Κολοκοτρώνη, στην συνέχεια θα περάσει από την Όθωνος Αμαλίας και θα συνεχίσει στην Γούναρη.

Διακριτική είναι η παρουσία της Αστυνομίας…

18:49 Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη δύο συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο.

Η μια συγκέντρωση πραγματοποιείται στην οδό Κορίνθου έξω από το Παράρτημα της Πανεπιστημίου από φοιτητικούς συλλόγους και άλλους φορείς της πόλης, και η δεύτερη στην πλατεία Γεωργίου με διοργανωτή το ΠΑΜΕ.

ΕΣΠΑΣΑΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ, ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ

Δύο καταστήματα αθλητικών ειδών έγιναν στόχος των αντιεξουσιαστών οι οποίοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τις βιτρίνες. Νωρίτερα είχαν ανάψει φωτιές και προκάλεσαν φθορές σε τραπεζικό κατάστημα, φανάρια και άλλα εμπορικά καταστήματα στην Κορίνθου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: 

Πηγές: tempo24.gr – thebest.gr – patratora.gr

Σχόλια:

more recommended stories