Διαφορετικό είναι από σήμερα το πρωί το παλαιό λιμάνι της Πάτρας και ο μόλος της Αγίου Νικολάου.

Η δεξιά πλευρά του μόλου ελευθερώθηκε, καθώς το Ionian Queen το πλοίο πουέκοβε την θέα στους Πατρινούς που έκαναν την βόλτα τους στο λιμάνι και έκρυβε τον ήλιο, έφυγε από το σημείο που είχε ρίξει άγκυρα, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Το γεγονός αυτό ικανοποίησε τους Πατρινούς και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέβηκαν μία βόλτα στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας, στον μόλο, μόνο και μόνο για να δουν πως είναι πλέον η πλευρά εκείνη που κάλυπτε το πλοίο, εδώ και παραπάνω από 2,5 χρόνια.

Το εμπόδιο που υπήρχε στο μάτι, το πλοίο που είχε συνδυαστεί με ότι γινόταν στον μόλο, δεν υπάρχει πια. Στην θέση του βλέπει κανείς το μπλε της θάλασσας, τους γλάρους που κάνουν τις βουτιές τους και κάποιους ψαράδεςπου πλέον ρίχνουν το δόλωμα τους και από αυτή την πλευρά του μόλου.

Από εδώ και στο εξής ο μόλος θα είναι όπως ήταν πριν και σίγουρα είναι στο χέρι των αρμοδίων για το μετατρέψουν σε έναν πραγματικό χώρο αναψυχής,δίνοντας την ευκαιρία στους Πατρινούς να είναι σε επαφή με την θάλασσα τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον μόλο και την πλευρά που ήταν πριν από μερικές ώρες το πλοίο «φάντασμα».

Πάτρα: Διαφορετικό το παλαιό λιμάνι από εδώ και στο εξής - Δείτε φωτογραφίεςΠάτρα: Διαφορετικό το παλαιό λιμάνι από εδώ και στο εξής - Δείτε φωτογραφίεςΠάτρα: Διαφορετικό το παλαιό λιμάνι από εδώ και στο εξής - Δείτε φωτογραφίεςΠάτρα: Διαφορετικό το παλαιό λιμάνι από εδώ και στο εξής - Δείτε φωτογραφίες
Πηγή: patrasevents.gr