Πάτρα: Θρήνος στην Ανθούπολη για τον χαμό του 20χρονου Νεκτάριου Τσάκουλη – ‘Έφυγε” το χαμόγελο της ομάδας μας….

Νεότερη ενημέρωση 12.18΄, 11/2/16

Οδύνη στην περιοχή της Ανθούπλης για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του 20χρονου Νεκτάριου Τσακουλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες μετά από τροχαίο δυστύχημα με το δίκυκλό του, στην οδό Πανεπιστημίου.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του και οι συμπαίκτες του στον Αίαντα Ανθούπολης όπου έπαιζε, τον αποχαιρετούν μέσω των social media:

*Καλό ταξίδι φιλαράκι μου, για πάντα στις καρδιές όλων μας!!!!!·

*”Έφυγε” το χαμόγελο της ομάδας μας….παιχτάκι μου θα μου λείψουν τα καλαμπούρια μας στα αποδυτήρια….να μας κοιτάς περήφανα από εκεί ψηλά…καλό σου ταξίδι φιλαράκι…

*Τόσα χρόνια στο ίδιο θρανίο…ότι και να πω δεν μπορεί να περιγράψει το πως είμαι…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΈΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!! 25/10/1996 – 10/2/2016 ·

*Καλο ταξιδι φιλε..

*Μαζί γελαγαμε μαζί κλαιγαμε όλη ήμασταν μια οικογένεια κ οικογένεια θα μείνουμε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ θα ζεις μέσα από εμάς..μια μέρα θα τα ξαναπούμε από εκεί ψηλά..καλό παράδεισο αδερφέ μου..να σε έχει ο θεός καλά..να μας προσέχεις! ·

*Καλο παραδεισο φιλε μου.!!! Θα σε θυμομαστε παντα σαν την καλυτερη αναμνηση.!!! Κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια σου.!!!!

 

Πρώτη ενημέρωση 20.42΄, 10/2/16

Εξέπνευσε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο 20χρονος Πατρινός Νεκτάριος Τσακουλης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε έχοντας μαζί και ένα  φίλο του, στην συμβολή της Πανεπιστημίου με την Μαρτελάου, έχασε τον έλεγχο το μεσημέρι και εξετράπη της πορείας του.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 20χρονος δεν τα κατάφερε, ενώ παραμένει για νοσηλεία ο νεαρός συνεπιβάτης της μηχανής.

Η είδηση θανάτου του, σκόρπισε τη θλίψη στο Ζαβλάνι όπου ζούσε με την οικογένειά του.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories