Πάτρα:Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το απίστευτο τροχαίο στην Αρέθα-Κινδύνευσε η κορούλα του Αποστόλη Φωτεινάτου-Στην ψυχιατρική ο υπαίτιος-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Τρία τρακαρισμένα οχήματα. Τέσσερα άτομα τραυματισμένα και το ένα εξ αυτών, ένα κοριτσάκι 12 μηνών. Το οποίο ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό. Είναι ο απολογισμός του τροχαίου το οποίο συνέβη χθες, στις 18:40, στην Νέα Εθνική Οδό στα φανάρια της Αρέθα και το οποίο προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Πάτρας.

Όχημα τύπου τζίπ το οποίο οδηγούσε νεαρός έπεσε πάνω σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Toyota και στη συνέχεια συγκρούσθηκε με δεύτερο όχημα μάρκας Fiat Punto το οποίο ανέμενε στον ερυθρό φωτεινό σηματοδότη της ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου στο ύψος της Αρέθα.

Μέσα στο κλεμμένο -όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια- μπλε Τζιπ Terios υπήρχε ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ειδική θέση με σκύλο στο πίσω μέρος, καθώς ο κάτοχος του αυτοκινήτου μόλις είχε επιστρέψει από κυνήγι. Το γεγονός σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ που εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα.

Το αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο πίσω αριστερό τμήμα του και εκσφενδονίσθηκε αρκετά μέτρα μακριά, καταλήγοντας πάνω στη νησίδα της εθνικής οδού.

Το γεγονός οτι το χτύπημα ήταν στην αριστερή και όχι δεξιά πλευρά του πορτ μπαγκαζ του οχήματος κρίνεται καίριο, καθώς στο πίσω κάθισμα και στην δεξιά πλευρά βρισκόταν το πορτ μπεμπε με το ενός έτους κοριτσάκι.

Το οποίο έβγαλε μέσα από το σπασμένο πίσω παρμπρίζ, φίλος του πατέρα και πρώην παίχτη της Παναχαϊκής.

Το πορτ μπεμπέ ευτυχώς παρέμεινε, άθικτο, στην θέση του

Το πορτ μπεμπέ στην δεξιά πλευρά του πίσω καθίσματος

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος γιος ενός κατοίκου Κεφαλονιάς ο οποίος βρίσκεται στην Πάτρα αυτές τις ημέρες, βγήκε τρέχοντας από το σπίτι -ξυπόλητος, θέλουν πληροφορίες από το νοσοκομείο – βρήκε όχημα τύπου τζιπ με τα κλειδιά στην μηχανή, έβαλε μπροστά και οδήγησε με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σύμφωνα και με τον πατέρα του νεαρού ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε έτρεξε κοντά στους τραυματίες και στο νοσοκομείο, ο νεαρός δεν έχει καν δίπλωμα οδήγησης, ενώ εκτιμάται οτι οδήγησε από την Κιλκίς και μέχρι το σημείο του ατυχήματος χωρίς να πατήσει πουθενά φρένο. Στο πλευρό των τραυματισμένων θυμάτων του τροχαίου και η μητέρα του νεαρού οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο. Η οποία ζητούσε διαρκώς συγγνώμη για αυτό που συνέβη.

Το κλεμμένο τζιπ που παρέσυρε τα πάντα

Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου ενώ από το τροχαίο προκλήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία των άλλων οχημάτων.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο, ενώ το μικρό κοριτσάκι διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους -όπως διαπιστώθηκε και από τους γιατρούς- καθώς φέρουν μόνο μικρές εκδορές.

Στο νοσοκομείο έτρεξε από την πρώτη στιγμή και ο πατέρας του νεαρού που προκάλεσε το τροχαίο. Φανερά σοκαρισμένος και προσπαθώντας να καταλάβει όλα όσα έγιναν δήλωνε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να νοιώσουν καλύτερα οι παθόντες.

Ο νεαρός που έκλεψε το τζιπ νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου. Σύμφωνα και με τον πατέρα του, έχει σχετικό ιστορικό και τις τελευταίες μέρες δεν ένοιωθε καλά. Δεν μπορούσε ωστόσο να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε όταν ο γιος του, διέφυγε τις προσοχής του, βγήκε στον δρόμο, βρήκε ένα αυτοκίνητο με τα κλειδιά στην μηχανή και το οδήγησε χωρίς να έχει τις γνώσεις.

Το Fiat Punto ανήκε στον πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και επιχειρηματία Αποστόλη Φωτεινάτο. Ο οποίος ευχαριστεί τον θεό και την τύχη του που μετά από ένα τέτοιο ατύχημα είναι όλοι καλά και ιδαίτερα η μικρή κορούλα του. Χθες το βράδυ μάλιστα και καθώς τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν οι σχετικές εξετάσεις, πήραν εξιτήριο.

Ο ίδιος μιλώντας στο thebest.gr ευχαρίστησε όλους όσοι του στάθηκαν από το πρώτο λεπτό της είδησης.

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories