Κρίση και τιμολόγια της ΔΕΗ “έκαψαν” τον φωτεινό εορταστικό διάκοσμο στα σπίτια των Πατρινών – Τι δηλώνουν

Κάθε πέρυσι και καλύτερα συνηθίζουμε να λέμε τα τελευταία χρόνια, οπότε η οικονομική κρίση “χτύπησε” την πόρτα της Ελλάδας και η ζωή όλων πλέον μπήκε σε ρυθμούς μνημονίων. 

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονίας, για τους περισσότερους είναι ταυτισμένη με τον στολισμό και μάλιστα με τον φωτεινό διάκοσμο της εξωτερικής όψης διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, όμως και αυτή η “αγαπημένη” συνήθεια χρόνο με τον χρόνο τείνει να εξαλειφθεί.

Αρκεί κάποις να κάνει μια βόλτα σε συνοικίες της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, για να διαπιστώσει πως μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα η “λάμψη” από τα σπίτια των πατρινών λείπει.. και οχι γιατί δεν το επιθυμούν, αλλα όπως επισημαίνουν στο tempo24.gr, οι προτεραιότητες πλέον είναι άλλες … “Δεν μπορείς να σκέφτεσαι να στολίσεις το σπίτι σου, όταν δεν μπορείς να καλύψεις τα βασικά έξοδα και πολύ περισσότερο δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις μηνιαίες ανάγκες προς τρίτους” επισημαίνει αναγνώστης.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε, οι μέρες που έρχονται να είναι γεμάτες με αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, όλοι να βρεθούν γύρω από ένα γεμάτο γιορτινό τραπέζι και ας λείπουν τα “φτιασιδώματα”.. τελικά αυτό που έχει σημασία δεν είνια το “φαίνεσθε” …αλλά η πραγματική αξία της ζωής!

tempo24.gr

Σχόλια:

more recommended stories