Εξάωρος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου σήμερα από τους αγρότες της Κ. Αχαϊας – Κυριακή αποφασίζουν για αποκλεισμό ΟΠΕΚΕΠΕ-Λιμάνι Πάτρας και Βιομηχανική

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν από σήμερα οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδος, ενάντια στο Ασφαλιστικό προσχέδιο.

Οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας αποφάσισαν να αυξήσουν την πίεση προς την κυβέρνηση εναρμονιζόμενοι με τους αγρότες των Τεμπών και την “κίνηση των 62”.

Από σήμερα Σάββατο ο αποκλεισμός της Πατρών – Πύργου στο κόμβο της κάτω Αχαγιάς θα έχει εξάωρη διάρκεια – από τις έξι το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ- ενω το απόγευμα της Κυριακής θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις τους σε ότι αφορά την επόμενη κίνησή τους.

Οι αγρότες της Δυτικής Αχαίας θα αποφασίσουν την Κυριακή – ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες – αν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ ή του λιμανιού της Πάτρας. Στο τραπέζι επίσης υπάρχει και πρόταση αποκλεισμού των οδών πρόσβασης στην Βιομηχανική Ζώνη.

Όσον αφορά στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου Αιτωλοακαρνανίας, η διακοπή της κυκλοφορίας στην Αντιρρίου-Ιωαννίνων θα είναι 24ωρη, από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, έως τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Επιπροσθέτως, οι αγρότες της Αιγιάλειας θα κλείσουν και σήμερα τη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων Αιγίου από τις 7 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ.

Τα μπλόκα στην Ηλεία συνεχίζονται σε Μαραθιά και Κουρτέσι, όπως επίσης και στην Περιφερειακή της Ναυπάκτου, αλλά και στο Ευηνοχώρι.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories