Νέα απόπειρα αυτοκτονίας στην Πάτρα; Σύμφωνα με πληροφορίες ένα επεισόδιο συνέβη, αργά το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι της Πάτρας.

Οι πληροφορίες αυτές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όμως μεταφέρθηκαν από άτομο που φέρεται να ήταν μπροστά στο περιστατικό και να υπήρξε μάρτυρας του όλου σκηνικού, λένε ότι ένας άνδρας γύρω στις 16:30, το Σάββατο,πήδηξε μέσα στη θάλασσα.

Οι ίδιες πληροφορίες που αναφέρονται με κάθε επιφύλαξη λένε ότι ο άνδρας ήταν στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας, στον μόλο της Αγίου Νικολάου, όταν ξαφνικά πήδηξε μέσα στην θάλασσα με προφανή στόχο να πνιγεί και να βάλει ένα τέλος στην ζωή του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την μαρτυρία, κρατούσε μάλιστα και ένα αντικείμενο στα χέρια του που έμοιαζε με ηλεκτρική συσκευή, έτσι ώστε να είναι σίγουρος ότι θα πετύχει τον σκοπό του.

Άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο όλο σκηνικό ειδοποίησαν αμέσως άνδρες του λιμενικού που έσωσαν τον παραλίγο αυτόχειρα, ο οποίος φέρεται να ήταν τόσο απεγνωσμένος που δεν ήθελε να τον βγάλουν από την θάλασσα και να σωθεί. 

Ο άγνωστος άνδρας σώθηκε από βέβαιο πνιγμό και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: patrasevents.gr