Στο FORUM Ανάπτυξης, η πρωτοβουλία για την ανάδειξη των Αχαϊκών προϊόντων, επιχειρήσεων και παραγωγών

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε το thebest.gr για την προώθηση, προβολή και τοποθέτηση των Αχαϊκών προϊόντων σε νέα σημεία πώλησης, παίρνει «σάρκα και οστά». Μετά τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα (ΚΕΛΛΑΡΙ 151, στην Πάτρα), το πρόγραμμα«Αχαιών Γεύσεις- ACHAIATASTE» συμμετέχει στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, εκθέτοντας από περίπτερο προϊόντα των πρώτων Επιχειρήσεων και παραγωγών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και παρουσιάζοντας το πρώτο site αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα.

Το «Αχαιών Γεύσεις- ACHAIATASTE» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ξεκινάει από την καταγραφή των Αχαιών παραγωγών και των Αχαϊκών επιχειρήσεων και καταλήγει στην τοποθέτηση των προϊόντων τους σε νέα σημεία πώλησης.

Οι άνθρωποι του thebest.gr, που εδρεύει στην Αχαΐα, έχουμε κατανοήσει ότι, και η πρόοδος της δικής μας δουλειάς εξαρτάται άμεσα από την πρόοδο των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών, αλλά και των υπολοίπων πολιτών της περιοχής μας.

Αν το thebest.gr είναι μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση, το οφείλει στις δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες που το διαβάζουν καθημερινά, αλλά και στις εκατοντάδες επιχειρήσεις που το εμπιστεύονται για την προβολή τους.

Σε όλο αυτό τον κόσμο, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα του, είτε αναδεικνύοντας τα θέματα που τον απασχολούν, είτε αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία, θα στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με αυτό το σκεπτικό, αναλάβαμε την πρωτοβουλία για τα Αχαϊκά προϊόντα, που περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Καταγραφή των προϊόντων, των παραγωγών και των Επιχειρήσεων και συνεχής επικαιροποίηση της λίστας με νέους παραγωγούς και επιχειρηματίες.
  • Ανάδειξη των Αχαϊκών προϊόντων μέσω προγραμμάτων προβολής αλλά και συμμετοχής σε μεγάλες Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών (το πρώτο ραντεβού είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ).
  • Εύρεση νέων σημείων πώλησης και διαμεσολάβηση για ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ παραγωγών-επιχειρήσεων και ιδιοκτητών καταστημάτων πώλησης.
  • Δημιουργία του πρώτου e-shop από το οποίο θα πωλούνται σε όλο τον κόσμο, μόνον Αχαϊκά προϊόντα.
  • Ενημέρωση των παραγωγών και Επιχειρήσεων για προγράμματα ενίσχυσής τους ή για θέματα που τους αφορούν.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία για μια ουσιαστική και δημιουργική συνάντηση, στην οποία θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας και θέλουμε να ακούσουμε απόψεις, παρατηρήσεις και ιδέες για να το βελτιώσουμε και να το υλοποιήσουμε μαζί με τους Αχαιούς παραγωγούς, επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Καλούμε τις Επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, να επισκεφτούν το περίπτερο μας στο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, για να τους παρουσιάσουμε το πρόγραμμα και να συζητήσουμε και για τη δική τους συμμετοχή. Το περίπτερο λειτουργεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα (Σάββατο και Κυριακή, 21 και 22 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί).

Σχόλια:

more recommended stories