ΠΑΤΡΑ: Χριστουγεννιάτικο Bazaar το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Poirot Cafe

Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Poirot Cafe, Καραΐσκάκη 118, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Η ομάδα χειρο-ΤΕΧΝΕΣ απαρτίζεται κυρίως από μαμάδες της πόλης μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση της εθελοντικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Το Φωτεινό Αστέρι».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Bazaar θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στα παιδιά για ζωγραφική και καλλιτεχνήματα. Επιπλέον, θα υπάρξει παιδαγωγός στον χώρο που θα απασχολήσει τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και face painting!

Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όλους μας αλλά κυρίως σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Συμμετέχοντες:

The little fairy of beauty , Κατερίνα Μπαλάσκα – Χειροποίητα διακοσμητικά και κοσμήματα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΔΙΚΕΑ – Πίνακες, διακοσμητικά

Alexia’s Art Shop – Διακοσμητικά, χειροποίητο κόσμημα

Αγγέλων έργα – Συνθέσεις διακόσμησης

Sweet Cherry – Λικέρ, κόσμημα, διακόσμηση

ΒΑΡΣΟΥ ΜΑΡΙΑ: Κρέμες, σαπούνια, κόσμημα

Little z – Παιδικά και Βρεφικά είδη

e.v. art – Χειροποίητα κοσμήματα, Διακοσμητικά

HANDMADE BY KR – Χειροποίητα πλεκτά αξεσουάρ

ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ – Χειροποίητα Κοσμήματα, Διακοσμητικά

HOMEMADE BY ROULA – Διακόσμηση με υλικά από τη φύση

Λίγα λόγια για «Το Φωτεινό Αστέρι»:

Το Φωτεινό Αστέρι είναι Εθελοντική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Πρωτοδικείο Πατρών 880/2012) που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών. Η δράση του ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με ενεργή εθελοντική παρουσία στην πόλη της Πάτρας και της Αθήνας, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ανθρώπων και υπηρεσιών που να υποστήριζε τις βιοτικές ανάγκες των παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δυσκολία.

Με τον τρόπο αυτό οι αρχικές δράσεις κατευθύνθηκαν προς την άμεση κάλυψη αναγκών σε τροφή και ένδυση. Σκοπός του ήταν η καταπολέμηση της πείνας μέσω της συγκέντρωσης δωρεών σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και στα τηλέφωνα 2611122497 και 6981-044800 αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

Σχόλια:

more recommended stories