ΠΑΤΡΑ: “Φτιάχνοντας μια τεράστια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία”

Η κατασκευή της…τεράστιας  Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ.- 1 μ.μ. στο ΟροΠαίδιο, στα πλαίσια των παιδικών δράσεων δημιουργικής απασχόλησης”Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει” για παιδιά 4-12 ετών, μέσα από το εργοστάσιο τέχνης, στο οποίο τα παιδιά σχεδιάζουν,κατασκευάζουν, βάφουν, και εν τέλει δημιουργούν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία!!!

Αυτήν την Κυριακή παίρνει σειρά το…υπερμέγεθες Κάστρο με τους τεράστιους Πύργους στις τέσσερις γωνίες του, μέσα στο οποίο τα παιδιά θα περιηγηθούν και θα παίξουν (όταν ολοκληρωθεί)  μαζί και στα υπόλοιπα μεγαλύτερα και μικρότερα κτίρια, δέντρα, αυτοκίνητα κ.α.

Η Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία που θα ολοκληρωθεί την τελευταία Κυριακή σε μια εκδήλωση όπου γονείς και παιδιά θα περιηγηθούν σε αυτή τη Μαγική Πόλη, και στην οποία θα λάβει χώρα ένα θεατρικό δρώμενο που θα δημιουργήσουν τα παιδιά με τη βοήθεια των εμψυχωτών.

Οι Παιδικές δράσεις για παιδιά 4 – 12 ετών “Τα  Παιδία Παίζει & Μαθαίνει”

πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 11 – 1 το πρωί στο ΟροΠαίδιο Κανακάρη 101Β (στη στοά απέναντι από την Α΄ΔΟΥ).

Στο Πρόγραμμα παρέχεται Έκπτωση για Μηνιαία & Τρίμηνη συνδρομή ενώ υπάρχουν Ειδικές τιμές για αδέρφια.

Κρατήσεις- Εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: [email protected]  καθώς και στο ΟροΠαίδιο τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Χορηγοί των δράσεων είναι οι εταιρίες: Λουξ, Hobby, Γωνιά του Βιβλίου, Tam-Toom.

Σχόλια:

more recommended stories