ΠΑΤΡΑ: «Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού»

ΠΑΤΡΑ: «Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού»

Δεύτερη εβδομάδα παραστάσεων για το έργο του Ντάριο Φο «Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» που παρουσιάζεται από το Ελεύθερο Θέατρο στο Αντίμετρο, Φαβιέρου 5 Πάτρα.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Πρόκειται για μία ανελέητη σάτιρα της εξουσίας, με το καυστικό χιούμορ του Ντάριο Φο, που παραμένει επίκαιρη και στην κυριολεξία «σπάει κόκαλα».

Ένας σχιζοφρενής ύποπτος, από ανακρινόμενος, μετατρέπεται σε ανακριτή στα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας. Μεταμφιεσμένος σε ανώτατο δικαστικό που έρχεται να διαλευκάνει την υπόθεση της «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 4ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης, επιδίδεται σε μια δική του τρελή ανάκριση.

Οι άνθρωποι της Ασφάλειας, τρομοκρατημένοι, καταλήγουν έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού. Από άγριοι και νταήδες, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε αξιολύπητα ανθρωπάκια που δέρνονται και αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους!Η σκηνοθεσία είναι του Μίλτου Σπυρόπουλου ο οποίος κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίνοντας στην κυριολεξία ρεσιτάλ γέλιου επί μιάμιση ωρα πάνω στη σκηνή.

Στις ξεκαρδιστικές καταστάσεις γέλιου και σασπενς τον συνοδεύουν επάξια οι :Ηλίας Αναστασόπουλος,Κώστας Γεωργόπουλος,Κώστας Σπυρόπουλος καιΤζένη Μιχαλοπούλου.

Ημέρες παραστάσεων Παρασκευή ,Σάββατο 21.30 και Κυριακή 20.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρω Ανέργων,μαθητικά,φοιτητικά 8ευρω.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6980183305 και 6981893502

Σχόλια:

more recommended stories