Στην τελική φάση ευρίσκεται η προετοιμασία του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ  ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ  της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, της κορυφαίας εορταστικής συναυλίας της πόλης μας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ [ακριβώς], στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πάτρα: Όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της "Πολυφωνικής"

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της  ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ [Διδασκαλία- Διεύθυνση: Γιάννης Μαυρίδης], των διαπρεπών σολίστ: ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ [mezzosoprano] και του συμπολίτη μας ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ [varitono], της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου] τωνΠΑΙΔΙΚΗΣ & ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], αλλά και της Ακαδημίας Χορού, Ελένης Μπαλαφούτη.

Σύνολο 300 ερμηνευτές.

Πάτρα: Όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της "Πολυφωνικής"

Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων/Δημοτικό Ωδείο Πατρών, αλλά και με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τη συναυλία θα μεταδώσει απ’ ευθείας η ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, ενώ την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη του Κοντσέρτου θα έχει η τηλεόραση ΙΟΝΙΑNCHANNEL.

Ένας εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το patrasevents.gr

Πάτρα: Όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της "Πολυφωνικής"Πάτρα: Όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της "Πολυφωνικής"Πάτρα: Όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της "Πολυφωνικής"
patrasevents.gr