Πάτρα: Οι καφετέριες της Ρήγα Φεραίου έγιναν… καρναβαλικά “στέκια” -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το Πατρινό καρναβάλι για μια ακόμα φορά «καταφθάνει» για να σκορπίσει γέλιο, κέφι, χαμόγελο και χορό. Λίγο πριν την κορύφωση της μεγάλης γιορτής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου κάναμε μια βόλτα στο κέντρο της Πάτρας, περπατήσαμε στην Ρήγα Φεραίου και σας παρουσιάζουμε όπσα είδαμε.

Της Κωνσταντίνας Τσίχλα

Είναι γεγονός ότι στην Ρήγα Φεραίου «χτυπάει» αυτές τις μέρες η καρδιά του καρναβαλιού καθώς εκεί υπάρχουν τα περισσότερα καρναβαλικά στέκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα groups «στεγάζονται» σε γνωστές καφετέριες του πεζόδρομου.

Τα καρναβαλικά groups και φέτος είναι αρκετά(ίσως περισσότερα από κάθε άλλη φορά). Οι εποχές αλλάζουν και μαζί κι αυτές υπάρχουν αλλαγές σε πολλά κομμάτια του καρναβαλιού.Για παράδειγμα φαίνεται πώς το κόστος που έχει το να νοικιαστεί ένας χώρος αλλά και η ζωντάνια που έχουν οι πολυσύχναστες καφετέριες έχουν οδηγήσει πολλά groups στην απόφαση να εκθέτουν τις στολές τους σε αυτές.

Άλλωστε τα πάρτι που γίνονται συχνά σε αυτά τα μαγαζιά συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου που μπορεί να δει τις στολές. Λιγότερα αλλά “κλασικά” στέκια είδαμε στην Αγίου Ανδρέου.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις στολές που συναντήσαμε. Εσείς; Ποια θα διαλέγατε;

*Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories