Ο Αϊ Βασίλης έφτασε και στην Πάτρα!

Και όχι μόνο έφτασε άλλα ήρθε και εγκαταστάθηκε στο δικό του εργαστήρι που του παραχώρησαν με όλη την δύναμη της ψυχής τους τα μέλη του συλλόγου «Φωτεινό Αστέρι».

Μιλάμε φυσικά για την νέα δράση του Φωτεινού Αστεριού, του συλλόγου που βοηθά εδώ και μήνες οικογένειες με μικρά παιδιά που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Το «Φωτεινό Αστέρι», έχοντας στην φύση της ιδιοσυστασίας του, μέσα από την όλη δράση του, «μπολιάσει» το μήνυμα των Χριστουγέννων παραχώρησε στον Αϊ Βασίλη έναν χώρο, λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας (Αμερικής 59).

Ο Αϊ Βασίλης έφτασε στην Πάτρα, μπήκε στο εργαστήρι του και μας περιμένει! (pics)

Εκεί ο αγαπημένος άγιος των παιδιών θα προχωρήσει στην κατασκευή των δώρων που είναι να μοιράσει στα αγαπημένα μας πρόσωπα, την νύχτα των Χριστουγέννων, μπαίνοντας από την καμινάδα, αφήνοντας τα κάτω από το έλατο.

Ο Αϊ Βασίλης περιμένει τα μικρά παιδιά και τους φίλους του στο εργαστήρι του για να τους διασκεδάσει με παιχνίδια και παραμύθια, αλλά και να γεμίσουν το δέντρο των ευχών, με τα χαμόγελα τους.

Δεν έχετε να κάνετε λοιπόν τίποτα άλλο παρά να ετοιμάσετε τις κάρτες σας με τις ευχές σας, πηγαίνοντας στο εργαστήρι, αφήνοντας τες στο δέντρο των ευχών. Όλα τα άλλα αφήστε τα στον Αϊ Βασίλη που ξέρει ότι με τις ευχές σας θα κάνετε πολλές οικογένειες και παιδιά να χαμογελάσουν τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του συλλόγου στο facebook)

Ο Αϊ Βασίλης έφτασε στην Πάτρα, μπήκε στο εργαστήρι του και μας περιμένει! (pics) Ο Αϊ Βασίλης έφτασε στην Πάτρα, μπήκε στο εργαστήρι του και μας περιμένει! (pics) Ο Αϊ Βασίλης έφτασε στην Πάτρα, μπήκε στο εργαστήρι του και μας περιμένει! (pics)
patrasevents.gr