Πάμε σε ένα… εξωτικό νησί;  

Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα μέρος με πράσινα νερά, που θυμίζει εξωτικό νησί και είναι μαγευτικό όλες τις εποχές του χρόνου. Ο λόγος για το νησάκι της Καυκαλίδας που βρίσκεται στην Ηλεία, στο δυτικότερο σημείο της Πελοποννήσου στο Ιόνιο Πέλαγος.

Είναι ένα νησάκι που κοιτάζοντας το από ψηλά θα έλεγε κανείς ότι ξεκόλλησε από την στεριά και βάλθηκε να κολυμπήσει στα νησιά του Ιονίου, χωρίς όμως ποτέ να φτάσει εκεί. Πάνω του, σήμα κατατεθέν, βρίσκεται ένας φάρος με ύψος περίπου 15 μέτρα, ο οποίος με την παρουσία του δίνει μία άλλη χάρη στην όλη περιοχή.

Στο νησάκι της Καυκαλίδας, εκεί λίγο πιο έξω από την Κυλλήνη, υπάρχουν ρωμαϊκοί τάφοι και τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναΐσκου, σε ένα μέρος που έχει την δική του ιστορία, καθώς σύμφωνα με την παράδοση το νησί συνδεόταν με την ξηρά με μία λωρίδα γης που πλέον δεν υπάρχει.

Εκεί, ταξίδεψε με το drone του ο Ηλίας Ποταμίτης, τραβώντας για ακόμα μία φορά μοναδικές λήψεις, δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε και να… ταξιδέψουμε και εμείς σε ένα τόσο όμορφο μέρος.

Σε ένα μέρος εξωτικό μέσα στο χειμώνα! Δείτε φωτογραφίες από το Aerial shooting και video από το Air-sky:

Καυκαλίδα Ηλείας – Kaukalida ileias | Aerial Video

Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)Κάπου κοντά στην Πάτρα υπάρχει ένα... εξωτικό νησί - Δείτε το από ψηλά (pics+video)
patrasevents.gr