Ζώδια σήμερα (Πέμπτη) 8 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια σήμερα (Πέμπτη) 8 Οκτωβρίου 2020: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες.

Κριός

Σήμερα καλό θα ήταν, πέρα από την δουλειά να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, που θα σας βοηθούσε να ανεβείτε ψυχολογικά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, αναζητήστε την βοήθεια ειδικού.

Ταύρος

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική. Επικεντρώστε ωστόσο την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες. Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα.

Δίδυμοι

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας…

Καρκίνος

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Λέων

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα! Μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι…

Παρθένος

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Ζυγός

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας και να είστε ευτυχισμένοι με τα όσα καλά σας συμβαίνουν.

Σκορπιός

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε, που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Βρείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί ανησυχία και τροφοδοτεί τις φοβίες σας και αποβάλλετε το από την ζωή σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε τα όσα καλά έχετε κατακτήσει και να δημιουργήσετε χώρο για τα καινούργια.

Τοξότης

Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για όσα έχετε και κατέχετε, για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε. Εάν δεν έχετε κάνει κάτι αξιόμεμπτο, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από την δοκιμασία. Κάτι απρόσμενο ωστόσο θα συμβεί που θα σας αποδιοργανώσει σήμερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος συνεργάτης σας να αποχωρήσει ξαφνικά ή ένα πρόσωπο να μπει ξαφνικά στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

Υδροχόος

Έχει μυρίσει φθινόπωρο και η θετική σας διάθεση έχει πάρει διαστάσεις υπερβολής… Είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ιδανική για να απολαύσετε όμορφες στιγμές, μόνοι σας ή με παρέα. Χαίρεστε με το παραμικρό και η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση συμπαρασύρει και τους γύρω σας.

Ιχθείς

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Πηγή: alindakanaki.gr

Σχόλια:

more recommended stories