Πάτρα: Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στην Αίγλη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μιαν εποχή που τελειώνει και μιαν άλλη που έρχεται. Και το αποτέλεσμα είναι μια «Καλλιθέα». Τίτλος του νέου του δίσκου αλλά και της νέας του παράστασης, που θα παρουσιαστεί στην Πάτρα, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στην Αίγλη.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τη γνωστή «ενδόξως μπάσταρδη» μουσική παρέα του θα παρουσιάσει ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Καλλιθέα», αλλά και αγαπημένα τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία του. Με ηλεκτρισμό και αγωνία θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του ’80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ’ αυτό. Με μια μικρή γιορτή που θα μας φτάσει μέχρι εδώ.

Η «Καλλιθέα», που μόλις κυκλοφόρησε από την Inner Ear, αποτελείται από 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που -όπως όλα γύρω- δείχνει καθημερινά ν’ αλλάζει θέση. Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του ’80, αλλά η «Καλλιθέα» δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν μας. Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα. Κι ύστερα να κλείσει πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.

  • Προπώληση εισιτηρίων: Discover, Ηχότοπος, Jambacopy Κρατήσεις : 6932.319.222
  • Τιμές: Προπώληση 12€ (φοιτητικό 10€), ταμείο 15€, κρατήσεις από 100€ / 4άτομα (κρασί)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : BR3AK EV3NT Management/Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: PATRASNEWS.COM

FIVOS1

Σχόλια:

more recommended stories