Πάτρα: “Αγγελική Τουμπανάκη & the Buzz Bastardz” στο Royal Theater

Aggeliki Toubanaki and the Buzz Bastardz πολυσυλλεκτικά και αυθεντικά…..

Η πολυσχεδής vocalist και ιδιοσυγκρασιακή performer Αγγελική Τουμπανάκη παρουσιάζει το πολυμορφικό project ΄΄Toubanaki and the Buzz Bastardz’’ την Πέμπτη 20 Οκτώβρη 2016 στις 10 το βράδυ στο Up Stage του Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο).

Μαζί με τους δεξιοτέχνες και εκλεκτούς συνεργάτες της, κινούνται με ευελιξία και γνώση ανάμεσα στη παράδοση και σε σύγχρονες φόρμες, αποτελώντας απο την δημιουργία τους, το 2008, μια από τις “πιο ξεχωριστές μουσικές προτάσεις της world jazz σκηνής στη Ελλάδα” και “στη σκηνή ένα εκρηκτικό σύνολο μουσικών”!

Bαλκανικοί ξέφρενοι ρυθμοί, δρόμοι ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς, δημιουργώντας συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που εναλλάσσονται διαρκώς…

Η κυκλοφορία του δίσκου “Toubanaki & the Buzz Bastardz” (Ελλάδα, Νέα Υόρκη) τον περασμένο Μάρτη με πρωτότυπες συνθέσεις και  ευρηματικές διασκευές σε εφτά διαφορετικές γλώσσες, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και θεωρήθηκε “ως ένας από τους καλύτερους εγχώριους δίσκους της χρονιάς”, ενώ το Μάιο του 2016 έγινε η επανέκδοσή του.

Κοινός στόχος είναι η ελευθερία της έκφρασης και η χαρά για την μουσική, που προκύπτει μέσα από την γνώση, τον αυτοσχεδιασμό και την διασταύρωση των διαφορετικών μουσικών καταβολών των μελών του σχήματος.

Το project έχει παρουσιαστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές, θέατρα και jazz and world festivals.

Εφτά μουσικοί επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα με μουσικές πέρα από σύνορα και νόρμες , με μουσικές που δονούν βαθειά τη ψυχή…

“Toubanaki & the Buzz Bastardz:

  • Αγγελική Τουμπανάκη: τραγούδι
  • Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
  • Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ
  • Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
  • Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο
  • Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών
  • Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Είσοδος 12 Ευρώ με ένα κρασί

Πληροφορίες – κρατήσεις : 2610-310120

 

Σχόλια:

more recommended stories