Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 το ραντεβού δίνεται στα bar και club της πόλης…

Οι καρναβαλιστές περιμένουν την μέρα που θα διασκεδάσουν υπό τους ήχους του «Καρναβαλέρια» και του «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα» στην εορταστική ατμόσφαιρα που θα πλημμυρίσει την πόλη.

Επειδή λοιπόν το καρναβάλι είναι μία καλή ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο τις έγνοιες της καθημερινότητας και να διασκεδάσουμε σε ένα κλίμα ξεγνοιασιάς συγκεντρώσαμε όλα τα parties έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού για να έχετε μία ιδέα που θα πάτε!

Φυσικά όλα τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και θα παίζουν καρναβαλικά όμως παρακάτω είναι κάποιες αξιόλογες προτάσεις οι οποίες θα σας βάλουν… για τα καλά σε αποκριάτικους ρυθμούς!

Όλα τα parties της "Έναρξης" του καρναβαλιού στην Πάτρα!

Βeau Rivage

Άνιθο- Σπανάκι- Ρύζι…. Και το Καρναβάλι αρχίζειειεει!

Το Σάββατο (23/1) το βράδυ το Beau Rivage ανοίγει τις πόρτες του για το πρώτο Κομιτατικό Party της χρονιάς!

Είσοδος 10€ με ένα ποτό.

Οι Αntonis Kostopoulos & John Giannakopoulos αναλαμβάνουν την μουσική της βραδιάς από τις 22:30…

Στο Beau Rivage βέβαια από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 οι residents djs Costa Vaya & Siampanis P. προετοιμάζουν το έδαφος για το απόλυτο καρναβαλικό ξεφάντωμα!

Teatro

To Τeatro υποδέχεται το Καρναβάλι σε μια φανταστική βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στις 22:00 το βράδυ και αφού υποδεχθούμε επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι 2016, ετοιμαστείτε για ένα τρελό, καρναβαλικό πάρτι σε έναν οικείο χώρο στη Veso Mare.

Στα decks οι “Dj Labros Vs Dimitris Mothoneos” με μουσικές από τα 80ς, 90ς και 00ς αναμένεται να δημιουργήσουν καρναβαλική ατμόσφαιρα.

Cabana

To Cabana μας «ανεβάζει» και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με guest καλεσμένο του, τον G-Pal!

O γνωστός παραγωγός, θα μας απογειώσει με δυνατά vibes σε ένα party με βασικό στοιχείο την dance μουσική και την ενέργεια ενός club που φέτος δημιούργησε το δικό του κοινό και με αυτό συνεχίζει και την περίοδο του καρναβαλιού, που επίσημα ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο.

Rige

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, μέρα που η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει στην πλατεία Γεωργίου, λόγω έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού κατεβαίνουμε λίγο πιο κάτω από το σημείο εκκίνησης τoυ ξεφαντώματος -δηλαδή την πλατεία Γεωργίου- γιατί το Rige part-άρει.

Aπό νωρίς το απόγευμα, σε καρναβαλικούς ρυθμούς διασκεδάζουμε με Rige, το οποίο θα φορεθεί πολύ κατά την περίοδο του καρναβαλιού!

Beer Bar Q

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ οι Αlcatrash θα εμφανιστούν live στο Beer Bar Q για να διασκεδάσουμε σε ένα όμορφο party «έναρξης Καρναβαλιού» που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Ο dj Marinis γίνεται ο πρωταγωνιστής των decks και επιλέγει μουσικές κάνοντας ένα πέρασμα από τις προηγούμενες δεκαετίες στο σήμερα ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις όπως οι υπέροχοι Saltibagos με ξυλοπόδαρους, θέατρο δρόμου και πολλά απολαυστικά δρώμενα.

Τις φετινές Απόκριες το BBQ θα προσφέρει μεγάλες δόσεις κεφιού και διασκέδασης με την αυθεντικότητα της φιλοξενίας του!

Συνδετήρας

H ώρα για την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου έφτασε και ο +δετήρας σας προσκαλεί στο πρώτο του πάρτυ!

Από τις 22:00 οι Κώστας Παχής και Μίμης Πλέσσας αναλαμβάνουν τα decks, με τις καλύτερες χορευτικές τους επιλογές από πολλά διαφορετικά είδη, για υποδεχθούμε την έναρξη του καρναβαλιού και να πάρουμε μια γεύση για το τριήμερο της κορύφωσης!!

Από τις 22:00 και μετά!
Είσοδος Ελεύθερη

Ghetto

Οι Mr. Highway Band στις 23 Ιανουαρίου ζωντανά στο Ghetto (Ευμυλου 8, Πάτρα). Με τους δύο δίσκους τους (Is that myself, Story of my life), αλλά και ένα αρκετά μεγάλο δείγμα από το καινούριο υλικό που ηχογραφούν αυτή την περίοδο.

Μια δυνατή rock βραδιά για όλους!

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι VINYLS!

Ώρα έναρξης 22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Yiapi

Γιατί σε αυτήν την πόλη το καρναβάλι κρατάει 2 μήνες και του δίνουμε και καταλαβαίνει! Όπως λένε οι άνθρωποι του Yiapi “Μας πάνε τα τσίρκουλα και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε”.

Ανοίξτε λοιπόν τις ντουλάπες και βρείτε ότι φαντεζί, λαμέ κ.α. αγαπημένα ξεφτιλίκια και δώστε ραντεβού στο Yiapi στις 22:00

Sud

Από τις 10 το βράδυ είμαστε καλεσμένοι στο πρώτο καρναβαλικό party του Sud!

Λίγη ώρα μετά την τελετή έναρξης του καρναβαλιού ξεκινούν δυναμικά το Πατρινό Καρναβάλι 2016 με Victor Forlidas & Kostas Douvris!

SYN PLHN

Το SYN PLHN espresso bar συμμετέχει στην έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 από το πρωί με διάφορα δρώμενα και το βράδυ με ένα πάρτυ που την μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει, o DJ Vaggelis Miskos Digitalic

Γιάφκα

Η ΓΙΑΦΚΑ σας προσκαλεί -και σας προειδοποιεί- στο πρώτο καρναβαλικό πάρτυ για το 2016.

Το Σάββατο 23/01 κηρύσσεται η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποίο κορυφώνεται το διήμερο 12-13 Μαρτίου.

Σάββατο βράδυ λοιπόν, ο Λεωνίδας Γεράνιος κι ο Χρήστος Σωτηρόπουλος θα παίξουν όλα αυτά τα τραγούδια που δεν παίζουν τις υπόλοιπες μέρες.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6982948611

Έναρξη: 22:00 Είσοδος Ελεύθερη

Del Bar

Έστω και με μία εβδομάδα καθυστέρηση η έναρξη του καρναβαλιού θα γίνει αυτό το Σάββατο 23/1.

Από τις 10μ.μ. ο Andreas Lampropoulos και οTassos Stavropoulos θα βρίσκονται στα decks του Café Del Bar με groovy και επιθυμία να αποφύγουν τις τρασιές. Δηλαδή Ρουβάδες και Χατζηγιάννηδες δεν θα παίξουν.

Libido

O Xάρης Παναγόπουλος και το Bar Cafe Libido μας προσκαλούν να διασκεδάσουμε, διοργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό πάρτι με τεράστια ποικιλία, εναλλαγές και για πρώτη φορά, χορός κάποιο θέμα.

Όπως αναφέρουν “δεν θα σας πιέσουμε να ντυθείτε γιατί θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να μασκαρευτείτε, αλλά θα φροντίσουμε εμείς για την καρναβαλική σας αμφίεση εκείνο το βράδυ! Μουστάκια, χαμόγελα, χείλη, καπέλα, γυαλιά είναι έτοιμα!

Σε συνδυασμό μ’ολα αυτά λοιπόν το παζλ συμπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο αφού υποδεχόμαστε το συγκρότημα ALCATRASH το οποίο θα φροντίσει για την διασκέδαση μας και θ’απογειωσει το πάρτι στα ύψη! Σάββατο 23/01/16 και ώρα 9,00 μ.μ”

Red Note

To Red Note παρουσιάζει τους LILO!

Οι Lilo είναι μια νέα acoustic μπάντα που διασκευάζει pop, rock& funk τραγούδια. Το upbeat lounge ηχόχρωμα της βασίζεται στο πιάνο, το κοντραμπάσο, καθώς και στο smooth παίξιμο της ντραμς με σκουπάκια.

Η συνέχεια έχει After Live Party!

Entrance Free

Oro Antico

To καρναβάλι ξεκινά αυτό το Σάββατο για την πόλη μας και στο Oro Antico έχουν ετοιμάσει την δική τους “έναρξη καρναβαλιού” στην γωνία Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου!

Για τις μουσικές της βραδιάς θα φροντίσει ο Kanellopoulos Yiannis.

Maizon

Έναρξη πατρινού καρναβαλιού σημαίνει MAIZON

Αυτο το Σαββατο 23 Ιανουαρίου οι Aggelos Xirometitis & Thanasis Salamalikis δίνουν ραντεβου στο MAIZON cafe στις 19:00

Ένα καθιερωμένο ραντεβού για διασκέδαση κάθε εβδομάδα αποκτά καρναβαλικό άρωμα!

Παρα θιν άλλος

“ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ” στο Παρά Θιν άλλος καλωσορίζουν το Πατρινό Καρναβάλι με ένα μουσικό αφιέρωμα στις χρυσές εποχές του!

Μουσικές απο την δεκαετία 60′ 70′ 80′ και 90′ που άφησαν ιστορία και μνήμες!

Μας περιμένουμε με κέφι και Καρναβαλική διάθεση

Βeetle

Ο εντυπωσιακός πολυχώρος Beetle ετοιμάζει για τους φίλους του ένα ξεχωριστό πάρτι για την έναρξη του Καρναβαλιού.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, με στόχο το κέφι να κρατηθεί στα ύψη μέχρι το πρωί!

Στα decks θα έχει νωρίς αναλάβει δράση ο Chris Jun, για να τον διαδεχθεί στο main programme ο μοναδικός SPY.K!

Hendrix

Ένα μοναδικό «GET DRESSED PARTY» θα πραγματοποιηθεί στο «Hendrix»! Φόρεσε ότι «καρναβαλικό» βρεις μπροστά σου εφοδιάσου με άφθονο κέφι και ετοιμάσου να ζήσεις ένα μοναδικό βράδυ.

Ώρα έναρξης 22:30

Memories

To Memories υποδέχεται το Καρναβάλι και σας προσκαλεί σε μια άκρως καταπληκτική βραδιά που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Το Σάββατο_23_Ιανουαρίου, μετά τις 9.30 μ.μ. ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο διασκεδαστικό καρναβαλικό πάρτι!

Στα decks ο DJ Thanasis Chondros που αναμένεται να σας απογειώσει, με τις μουσικές του επιλογές για χορό μέχρι τελικής πτώσεως…

Joy Espresso bar

Το καρναβάλι ξεκινάει και στο Joy μας περιμένουν μετά την έναρξη του καρναβαλιού για ένα βράδυ γεμάτο κέφι και χορό.

Το ραντεβού δίνεται στον πεζόδρομο της Πουκεβίλ.

Αφήστε μας να μας διασκεδάσουν έτσι οι “Joy people” ξέρουν…

Γιατί εκεί το πάρτι δεν σταματά!

Πηγή: patrasevents.gr – Γεωργία Κοσμά