Που θα διασκεδάσουν οι Πατρινοί το τριήμερο του Αγίου Ανδρέα- Ποιοί καλλιτέχνες θα επισκεφθούν την πόλη;

Που θα διασκεδάσουν οι Πατρινοί το τριήμερο του Αγίου Ανδρέα- Ποιοί καλλιτέχνες θα επισκεφθούν την πόλη;

Η μέρα που η Πάτρα θα γιορτάσει τον Πολιούχο της φτάνει και οι επιλογές που θα έχουν οι Πατρινοί για να διασκεδάσουν δεν είναι λίγες. Παραδοσιακά τις ημέρες πριν την γιορτή του Αγίου Ανδρέα στην πόλη πραγματοποιούν live εμφανίσεις γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Φέτος η γιορτή «πέφτει» Δευτέρα οπότε οι Πατρινοί έχουν στην διάθεση τους ένα τριήμερο κεφιού, γέλιο και ξεγνοιασιάς που μπορούν να γεμίσουν με μουσική.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ο Κώστας Μπίγαλης και η Μπέσσυ Αργυράκη θα πραγματοποιήσουν στην Πάτρα μια μοναδική εμφάνιση.Οι δυο καλλιτέχνες θα βρεθούν στην πόλη και συγκεκριμένα στο “Disco room” την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Σκοπός τους να χαρίσουν στο κοινό τους μια βραδιά γεμάτη κέφι, χωρό και θετική ενέργεια.

Αυτή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου μετά τις 22.00 το βράδυ, στο μπαρ Ghetto στην οδό Ευμήλου, πίσω από τη ΔΕΗ θα εμφανιστούν live οι The Bullets.

Χωρίς αμφιβολία, το συγκεκριμένο γκρουπ αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρίσιμη Rock’n’Roll μπάντα της χώρας. Δημιουργήθηκαν στην Aνατολική Θεσσαλονίκη το 1988. Ήταν η εποχή της έξαρσης του rockabilly σε όλη την Ευρώπη, που ξεκίνησε τα τέλη της δεκαετίας του 70, και έσβησε στα μέσα των 90’s…

Οι The Bullets έχουν κάνει και δισκογραφία όπως το 2003 που κυκλοφόρησαν 7 inch vinyl single – “Fuzzbitten” από την On Stage Records.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που έκλεισε με τον ωραιότερο τρόπο: την sold out συναυλία της στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.

Το Σάββατο 28 Νοέμβρη στο Ghetto στην Πάτρα θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Μετά από τη πραγματικά καυτή sold out συναυλία τους πέρυσι τον Μαϊο στην Πάτρα και από μια καλοκαιρινή περιοδεία με δεκάδες σταθμούς, οι Imam Baildi επιστρέφουν για μια βραδιά στην πόλη της Πάτρας στην Αίθουσα Αίγλη στην Βέσο Μάρε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου θα γίνει στην Πάτρα ένα ξεχωριστό μουσικό live. Πιο συγκεκριμένα η «Ποικίλη Στοά» στην Παντανάσσης φιλοξενεί στη ζεστή γωνιά της τον φανταστικό Melorman!

Γλυκές ηλεκτρονικές μελωδίες, ονειρικά φωνητικά, νότες από μια άλλη, πιο αφελή, εποχή γεμάτη διάθεση για roadtrip στα σύννεφα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο αγαπημένος Melorman θα ταξιδέψει το κοινό στα ηλεκτρονικά ηχοτοπία του ενώ μετά το live θα ακολουθήσει πάρτι με djs τους Θοδωρή Λιβαθινό και Τίμωνα Καρδάμα. Melorman είναι το ψευδώνυμο του Αθηναίου μουσικού Αντώνη Χανιωτάκη ο οποίος παράγει ηλεκτρονική μουσική από το 2005.

O φιλόξενος χώρος της μπυραρίας Beer Bar Q παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Ο Γρηγόρης Πετράκος για μια ακόμη σαιζόν εμφανίζεται στην πόλη. Μαζί του θα είναι  Χρυσούλας Στεφανάκη και η Μυρτώ Καμβυσίδη υπό τη μουσική επιμέλεια του Johnny Ανδριόπουλου.

Για όσους προτειμούν λαϊκούς ήχους ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης, το Arena The Place, θα είναι μαζί μας και αυτό το τριήμερο!

To μουσικό team του μαγαζιού, που αποτελείται από αξιόλογους τραγουδιστές, θα μας χαρίσει κέφι και ζωντάνια όπως δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά αλλού.

Έτσι, για ένα ακόμα 3ήμερο οι Πατρινοί και όχι μόνο, θα επιλέξουν να πάνε εκεί που ξέρουν ότι θα περάσουν καλά.

Μάλιστα, το Arena θα μας περιμένει κανονικά και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης μας!

Δύο γλέντια με παραδοσιακό χρώμα διοργανώνονται στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Στην ταβέρνα στο Κεφαλόβρυσο θα έρθει για να τραγουδήσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης του λαικού και δημοτικού τραγουδιού Μάκης Χριστδοδουλόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την Αμαλιάδα και έχει ερμηνεύσει πολλές γνωστές επιτυχίες όπως το περίφημο «Το προσκλητήριο».

Μαζί του αυτό το Σάββατο στην Πάτρα θα είναι και ο τραγουδιστής Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος καθώς και ο Θόδωρος Καμπουρίδης στο μπουζούκι. Όσο για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου το βράδυ στην Οβρυά, στο Αρχοντικό της ευτυχίας θα εμφανιστεί γνωστό επιτελείο τραγουδιστών με επικεφαλής τηνΓωγώ Τσαμπά από την Λιβαδειά, η οποία έχει πει πολλά γνωστά κομμάτια όπως τα «Καγκέλια» και το «Δεν σου κάνω τον άγιο». Μαζί τους θα είναι και ο Σωτήρης Κόκκορης στο κλαρίνο.

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories