Οι “Υποκριτές” είναι έτοιμοι να πουν “Ράους, ουστ από ‘δω” – Από 12/11 στο Επίκεντρο+

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Η Θεατρική Ομάδα Πάτρας «Υποκριτές» παρουσιάζουν την πολιτική κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Ράους, ουστ από ‘δω”, σε σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά.

Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στο θέατρο Επίκεντρο+ στην οδό Αγίου Διονυσίου και Νόρμαν, από τις 12 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2015 κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας & Τρίτης) και ώρα 21.15 το βράδυ ενώ την Κυριακή στις 20.00.

Η υπόθεση ξεκινάει από τη στιγμή που τρεις τυπικοί μικροαστοί, ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών, μια φαρμακοποιός και προισταμένη νοσοκόμα, κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό κτήριο ιστορικής αξίας, αφού σ´ αυτό έμενε κάποτε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.

Η πρώτη έκπληξη που περιμένει τους τρεις κληρονόμους είναι ότι στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται ένας οίκος ανοχής!

Τι θα γίνει αν συνεργαστούν για την βελτίωση των εισοδημάτων τους; Μπορεί ένας οίκος ανοχής να γίνει πολιτιστικό κέντρο; Υπάρχει επιχορήγηση από την Ευρώπη;

Αρχικά πρόκειται για τη σύγκρουση δύο κόσμων, των πουριτανών κληρονόμων και των λούμπεν εργαζομένων ενός οίκου ανοχής. Με την εξέλιξη του έργου όμως αποδεικνύεται ότι οι καθώς πρέπει μικροαστοί είναι πολύ πιο ευρηματικοί στην απάτη και πολύ πιο έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα αρκεί να υπάρχει οικονομικό όφελος.

Το έργο είναι μια καθαρή φάρσα που με το γέλιο ξεγυμνώνει την απληστία ενός κόσμου που το μόνο που δεν σκέφτεται είναι να εργαστεί παραγωγικά. Ενός κόσμου εθισμένου στην κατανάλωση, στις φίρμες και στο life style. Ενός κόσμου που μπορεί να φτάσει στον απόλυτο κυνισμό αρκεί να κρατάει μια επώνυμη τσάντα…

Σας θυμίζει κάτι;

Παίζουν οι: (με αλφαβητική σειρά) :

Μαρία Ανδρικοπούλου, Λεωνίδας Εφραιμίδης, Ελένη Σαρακίνη – Καραλή, Νάντια Κωνσταντινίδη, Άλκης Κωνσταντινίδης, Βιβή Μπαλτά, Γιώργος Νταλιάνης, Νίκος Ντερτιλής, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, Άλκης Σαρακίνης, Θανάσης Τσέρης.

Σκηνοθεσία: Μίλτος Παπλάς

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μάχη Αντωνοπούλου, Ιουλία Ανδρικοπούλου

Σχεδιασμός σκηνικού: Ροντζαμάνης Βασίλης, Ασημάκης Στρατογιάννης

Κατασκευαστική ομάδα σκηνικού: Παναγιώτης Γκαμέρας, Ασημάκης Στρατογιάννης, Ροντζαμάνης Βασίλης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ: Νατάσσα Ντότσικα, Βίκη Αγόρα, Στέλιος Τόμπρος.

Ραφή κοστουμιών: Νίκη Αντζουλάτου

Κίνηση – χορογραφία: Βίκη Αγόρα

Μουσική: Γιώργος Μακρίδης

Στίχοι – Γιώργος Μπούδρος

Επιμέλεια μουσικής: Μίλτος Παπλάς

Σαξόφωνο: Χρήστος Κυριαζής

Τραγούδι: Ιάσων Φωτήλας (συμμετέχουν επίσης οι Νάντια Κωνσταντινίδη, Άλκης Κωνσταντινίδης, Βιβή Μπαλτά, Γιώργος Μακρίδης).

Μακιγιάζ: Ηρώ-Σωτηρία Αποστολοπούλου, Νατάσσα Ντότσικα

Σχεδιασμός αφίσας: Νάντια Κωνσταντινίδη, Μίλτος Παπλάς

Επιμέλεια προγράμματος: Αλέξης Σακελλαρόπουλος, Μιλτιάδης Παπλάς

Επιμέλεια φωτισμών: Στράτος Λυμπερτός

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ- ΗΧΟΥ : Νίκος Γιατράκος

Ομάδα χορηγιών: Νίκος Κωνσταντακόπουλος, Νάντια Κωνσταντινίδη, Μίλτος Παπλάς

Φωτογραφίες: Χρήστος Κοσμάς & Photos Clicka Seminars

Video: Μαρία Θεοδοσοπούλου, Σπύρος Παναγιωτόπουλος.

Φροντιστήριο – ταξιθεσία: Χρήστος Παπαδόπουλος, Βάσω Μουστάκη, Ζέτα Τιλιγάδη, Μαρία Πολέντα, Ηλίας Ηλιόπουλος, Ιουλία Ανδρικοπούλου, Βασίλης Σιώζος, Θέμιδα Ιωάννου, Φαίη Τσιμιγκάτου.

Δημόσιες σχέσεις: Νάντια Κωνσταντινίδη

Υπεύθυνη εισιτηρίων: Έμμυ Σαλλίγκου.

Τηλέφωνο κρατήσεων : 6906-731930, καθημερινά 11.00-15.00 και 18.00-20.30 καθώς και τις μέρες των παραστάσεων (από Τετάρτη έως και Κυριακή) 20.30-22.00 στο ταμείο του θεάτρου Επίκεντρο+.

Ευχαριστίες: Στον Γιώργο Γιαννικόπουλο για την ηχογράφηση και τη μίξη του τραγουδιού και στους χορηγούς μας (ΛΟΥΞ, ΔΡΟΜΕΑΣ, ΙΝΤΕRCOOL, ΤΖΕΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ, DISTINTO, DISCO ROOM, SALOON, SEPHORA, ELEGANT, PATRAS FITNESS, SI SIGNIORE, PRESTO, IASIS, FACE, ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΟΠΤΙΚΑ, STER CINEMAS) για την στήριξή τους.

Σχόλια:

more recommended stories