Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών «Ερμής» που βρίσκεται επί της Πλατείας Β. Γεωργίου (άνω μέρος), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Λέσχης “ΕΛΙΑ”, «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας».

Παράλληλα η προσέλευση των μελών με τα ιστορικά τους οχήματα, έδωσε τη δυνατότητα ολιγόωρης Στατικής Έκθεσης στο άνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Πατρέων. Δ.Σ και οργάνων της Λέσχης.

Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)

Ταυτόχρονα διενεργήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, με θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
2. Οικονομικό απολογισμός.
3. Παρουσίαση προγράμματος 2016.
4. Εντευκτήριο Λέσχης.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση…

Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πλήθος κόσμου στην έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου (pics)
patrasevents.gr