Σοκαριστικό βίντεο από την Πάτρα: Ενοχλήθηκε από το κούρεμα του γκαζόν, έβαλε όπισθεν και τους πάτησε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών στην Πάτρα με πρωταγωνιστή ένα υπάλληλο εταιρείες κούριερ και εργαζόμενους ενός εργοστασίου στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο MEGA όλα ξεκίνησαν όταν ο κούριερ πέρασε με το βαν μπροστά από τους υπαλλήλους που κούρευαν το γκαζόν. Πάτησε φρένο, τους είπε ότι του πέταξαν χαλίκια στο παρμπρίζ από τις εργασίες που έκαναν και όταν εκείνοι του απάντησαν ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ο δράστης απασφάλισε.

Ο οδηγός στο λευκό βανάκι της εταιρείας κούριερ βάζει όπισθεν, πατάει το γκάζι και σπέρνει τον πανικό με το βίντεο ντοκουμέντο να σοκάρει.

Τα 4 άτομα τρέχουν όταν αντιλαμβάνονται τις διαθέσεις του δράστη, αλλά ένα από αυτά είναι αδύνατον να αποφύγει τον τραυματισμό. Το χτύπημα στην πλάτη είναι σφοδρό από το όχημα που πέφτει με ορμή πάνω του και ο άτυχος νεαρός καταρρέει στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου. Στο πρώτο καρέ του βίντεο, βλέπουμε τους 4 υπαλλήλους του εργοστασίου που νωρίτερα κούρευαν το γκαζόν και μπροστά τους το λευκό βανάκι της εταιρείας κούριερ που έχει σταματήσει. Ξαφνικά, αρχίζει η τρελή πορεία με την όπισθεν, με τον οδηγό να γκαζώνει και ταυτόχρονα να στρίβει το τιμόνι για να παρασύρει και τους 4 υπαλλήλους.

Οι τρεις έχουν οπτική επαφή και προλαβαίνουν να αντιδράσουν. Ένας νεαρός όμως έχει την πλάτη γυρισμένη και ουσιαστικά κανένα περιθώριο αντίδρασης. Η παράσυρσή του είναι αναπόφευκτη. Από την στιγμή που ο δράστης πατάει το γκάζι μέχρι το σημείο που σταματάει, περνούν μόλις 4 δευτερόλεπτα. Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι 3 συνάδελφοι του τραυματία ακινητοποιούν τον οδηγό, βγάζουν τα κλειδιά από το βανάκι και ειδοποιούν ασθενοφόρο για τον 36χρονο τραυματία που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ανθρώπινες ζωές σώζονται για λίγα εκατοστά και κλάσματα του δευτερολέπτου. Ο πρώτος υπάλληλος προλαβαίνει να πηδήξει δεξιά μέσα στο γκαζόν. Ο δεύτερος που τραυματίστηκε, ουσιαστικά σώζει τους υπόλοιπους που εκείνες τις δραματικές στιγμές βρίσκονταν λίγο πιο πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Ο 36χρονος τραυματίας παρέμεινε στο νοσοκομείο για 15 μέρες και επέστρεψε σπίτι για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να εμπνέει ανησυχία. Ο οδηγός του λευκό βαν συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σχόλια:

more recommended stories