Φέτος το Δέντρο των Ευχών και της Αλληλεγγύης της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas ήταν Πορτοκαλιά!

Η Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, συνέλεξε από αγρόκτημα στο Τραγανό Ηλείας, μετέφερε στην Πάτρα και διάθεσε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα – σωματεία της πόλης εν όψη των Εορτών, περίπου 600 κιλά πορτοκάλια (40 τσουβάλια Χ 15 κιλά).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση διέθεσε, πορτοκάλια στο Κέντρο Προστασίας Ανήλικου Παιδιού Σκαγιοπούλιου (Μονάδα θηλέων), στο Φιλανθρωπικό σωματείο – Άσυλο Αναπήρων Παιδιών ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΤΗΣ, στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΙΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, στην Εθελοντική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών, στο Οικοτροφείο Αχαΐας της Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΙΡΙΣ και στο Παιδαγωγικό Κέντρο ΑΜΕΑ ΜΕΡΙΜΝΑ.

Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)Patrinistas: Το φετινό δέντρο των ευχών και της αλληλεγγύης είχε χρώμα... πορτοκαλί (pics)