Πάτρα: Βάρος στην αντιπυρική περίοδο και στις εργασίες για την πολιτική προστασία

Βάρος στην αντιπυρική περίοδο και στην διαμόρφωση αντιπυρικών ζωνών δίνει η υπηρεσία πρασίνου αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας πάρει και σχετικές ειδοποιήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους για να δώσει προτεραιότητα.

Έτσι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας που αυτή τη στιγμή δεν είναι περισσότεροι από 30 έχουν αναλωθεί στο να προχωρήσουν στις απαραίτητες παρεμβάσεις για το ζήτημα αυτό, κάτω από τη καθοδήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έχει μία σφαιρική άποψη για το θέμα.

Το ζήτημα όμως για τον δήμο και την υπηρεσία είναι ότι το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί είναι αρκετά αυστηρό και το χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένο, ενώ το έμψυχο δυναμικό  ελάχιστο.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι θα πρέπει να τρέξουν για να ικανοποιήσουν έναν πακτωλό αιτημάτων που αφορούν τις πλατείες, τις παιδικές χαρές, τα σχολεία και τους δεκάδες κοινόχρηστους χώρους που είναι στην επικράτεια του δήμου.

Παρά τα προβλήματα και την έλλειψη έμψυχου δυναμικού οι εργαζόμενοι τα καταφέρνουν, εκπληρώνουν τα αιτήματα με ένα ικανοποιητικό ρυθμό, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

dete

Σχόλια:

more recommended stories