Πάτρα: Θαμώνες καφετέριας επιτέθηκαν σε αστυνομικούς λόγω προστίμων για μέτρα κορωνοϊού!

Το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Αγίας Τριάδας

κηνές απείρου κάλλους σε καφέ της Πάτρας νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, καθώς θαμώνες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς οι οποίοι εμφανίστηκαν μετά από καταγγελίες για παραβίαση των απαγορευτικών κανόνων λόγω κορωνοϊού και ηχορύπανση. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ μπαίνοντας στο καφενείο στην οδό Αγίας Τριάδος, διαπίστωσαν μεγάλο συνωστισμό και μόλις ενημέρωσαν πως έχουν γίνει παραβάσεις δέχθηκαν την φραστική επίθεση θαμώνων.

Μάλιστα, οι θαμώνες που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν στη βεβαίωση προστίμων. Εν συνεχεία, κλήθηκαν “ενισχύσεις” και στο σημείο έφθασαν μεγάλες δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με περιπολικά, μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ και τότε τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και κρατείται αυτή την ώρα στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου θα δεχθεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις για την αθέτιση μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για τουλάχιστον 15 ημέρες, όπως προβλέπει η διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες ο ιδιοκτήτης, αλλά και κάποιοι εκ των θαμώνων που προκάλεσαν την “φασαρία”.

Σχόλια:

more recommended stories