Νικολόπουλος: Προσχώρηση δανειοληπτών με το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Την πιο σημαντική επέτειο της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας διάλεξαν ο Πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας και ο Πρόεδρος του Κόμματος Δανειοληπτών Γιώργος Μπαρτζώκης για να επισφραγίσουν τη συνεργασία τους.

Από σήμερα 25 Μαρτίου 2021 το Κόμμα Δανειοληπτών προσχωρεί στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων, βγάζοντας εισιτήριο συμπόρευσης προς την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Ανεξαρτησία. Στη συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Τράγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκης διαπιστώθηκε η πλήρης προγραμματική ταύτιση απόψεων για τα χρόνια ζητήματα που μαστίζουν τους Έλληνες δανειολήπτες.

Μαζί με τους Ελεύθερους Ανθρώπους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε:

-για τη διαγραφή ολόκληρου ή του μεγαλύτερου μέρους των επονείδιστων και τοκογλυφικών χρεών με τα οποία φόρτωσαν οι τράπεζες τους Έλληνες,

-για την αποπληρωμή των χρεών με σημείο αναφοράς τη σημερινή εμπορική αξία των ακινήτων,

-για την κατάργηση του νέου πτωχευτικού κώδικα Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει η Ελλάδα ένας τόπος που αξίζει να ζεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Νικόλαος Ι. Νικολόπουλος

Σχόλια:

more recommended stories