Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των νεαρών και όμορφων κοριτσιών της Πάτρας για τον ρόλο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Ο Καρναβαλικός Οργανισμός, παρά τα όσα είχε τονίσει ο πρόεδρος του Νίκος Χρυσοβιτσιάνος, έχει ήδη δεχτεί αρκετά βιογραφικά από νεαρές κοπέλες που έχουνεκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να γίνουν βασίλισσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Επίσημη, πάντως, πρόσκληση ενδιαφέροντος, από την Κοινωφελής Επιχείρησηδεν υπάρχει, όμως, καθημερινά αρκετές κοπέλες περνούν από τα γραφεία του Οργανισμού, αφήνοντας το βιογραφικό τους και την φωτογραφία τους, ενώ αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από νεαρές για τον ίδιο λόγο. Η επίσημη πρόσκληση ενδιαφέροντος, εφόσον υπάρξει το επόμενο διάστημα,αναμένεται να γίνει το αργότερο έως την Δευτέρα στις 15 Φεβρουαρίου.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η φετινή βασίλισσα δεν θα είναι κάποιο όνομα γνωστό από τον χώρο της μόδας ή της show buzz, αλλά θα είναι ένα κορίτσι άγνωστο και ταυτόχρονα λαμπερό. Ένα κορίτσι που θα ταυτίζεται με το θέμα που θα παρουσιάζει ως βασίλισσα, θέμα το οποίο, όπως πληροφορούμαστε,  δεν θα είναι άλλο από τον ερχομό της άνοιξης.

Εν αναμονή λοιπόν…

Πηγή: patrasevents.gr