Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος άναψε στο κέντρο της πόλης, οι «μπλε άγγελοι» πήραν φως και η Πάτρα ντύθηκε στα γιορτινά της.

Χριστουγεννιάτικο χρώμα έβαλε η Πάτρα στους δρόμους της, ανάβοντας τον γιορτινό διάκοσμο στην πλατεία Γεωργίου, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Η πόλη φόρεσε, έτσι, τα γιορτινά της, σε μία χαρούμενη και όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα.

Σταδιακά μέσα από το κέντρο της Πάτρας και την πλατεία Γεωργίου θα ξεκινήσουν να φωτίζονται όλες οι συνοικίες της πόλης, τις επόμενες μέρες. Ήδη πέρα από την πλατεία, τα φώτα άναψαν στους πεζοδρόμους της Ρήγα Φεραίου, της Αγίου Νικολάου, της Παντανάσσης και στους υπόλοιπους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Πάτρας.

Να σημειωθεί ότι  ο παλιός φωτισμός αντικαταστάθηκε με νέο φωτισμό τύπου LED, προκειμένου να δοθεί νέο ύφος στον διάκοσμο, αλλά και για λόγους οικονομίας αφού θα εξοικονομηθεί την περίοδο που θα είναι αναμμένα τα φώτα περίπου 8.000 ευρώ από την κατανάλωση ρεύματος.

Δείτε φωτογραφίες του Δήμου Πατρέων από το κέντρο της Πάτρας.

Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics) Η Πάτρα "ντύθηκε" στα γιορτινά της - Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (pics)