Στο Ντουμπαϊ για βίζιτες τραγουδίστρια απο την Πάτρα!!

Στο Ντουμπαϊ για βίζιτες τραγουδίστρια απο την Πάτρα!!

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν. Μέχρι και τον τιμοκατάλογο έχουμε μοιραστεί μαζί σας. Οι μυημένοι του blog ξέρουν καλά… και πολλά.
Το σίγουρο είναι πως δεδομένης της κρίσης οι πουτάνες πολυτελείας έχουν ρίξει κατα πολύ τις απαιτήσεις τους. Και να ήθελαν κάτι διαφορετικό δεν μπορούν να το έχουν μιας και οι πελάτες… ειδικά τον χειμώνα είναι εξαφανισμένοι.

Η πρωταγωνίστριά μας τον περασμένο χειμώνα σύμφωνα με το gossip-tv αποτέλεσε μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες, ίσως και η πιο εκρηκτική, στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Εμφανίστηκε για μια ολόκληρη σεζόν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Η εντυπωσιακή αοιδός μετά την λήξη των προγραμματισμένων εμφανίσεων της, μπορεί να μην έδωσε συνέχεια ως προς την καλλιτεχνική της πορεία, όμως οι επιδόσεις της παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από τους στενούς συνεργάτες του «patra gossip», ακολούθησε την τακτική να κάνει σεξ, φυσικά επί πληρωμή. Και επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά εντός της χώρας, αποφάσισε να «ψαρέψει» τους πελάτες της στο Ντουμπάι. Εκεί όπου πληρώνουν αδρά και η λέξη «κρίση» δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο τους.

Σχόλια:

more recommended stories