100.000 Πατρινοί αντιμετώποι με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

100.000 Πατρινοί αντιμετώποι με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αντιμετώποι με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για οφειλές που είναι βεβαιωμένες από το Δήμο Πατρέων βρίσκονται 100.000 Πατρινοί από 1η Μαϊου.

Οι οφειλές τους αφορούν συνήθως σε ανταποδοτικά τέλη, τέλη κατάληψης πεζοδρομίων, το τέλος επιτηδεύματος, τέλη διαφήμισης, χρέη από ενοίκια δημοτικών κτιρίων και υποδομών, κλήσεις από την στάθμευση αυτοκινήτων ΤΑΠ κλπ.

Για οφειλή από 500 ευρώ και πάνω προς το Δήμο της Πάτρας απειλούνται, να βγει στο «σφυρί» η ακίνητη περιουσία τους, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η εντολή της Κυβέρνησης, που απορρέει από τις μνημονιακές δεσμεύσεις.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» του Γιάννη Γεωργόπουλου στο Ράδιο Γάμμα, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Π. Μελάς, εξετάζονται φοροαπαλλαγές για τα μεγάλα οικονομικά κεφάλαια.

Οπως είπε ακόμα ο κ. Μελάς, ακόμα και αν το Δημοτικό Συμβούλιο αποφίσει να μην προχωρήσει σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ακόμα και αν υπάρξει εντέλλεσθαι του Δημάρχου, δεν είναι γνωστό αν ο Δήμος καταφέρει να αποτρέψει τη διαδικασία.

Τη ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη φορέων, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π. ΜΕΛΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories