Ωμός εκβιασμός σε δανειολήπτες της ΠΑΤΡΑΣ από τράπεζες και εταιρίες – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ

Ωμός εκβιασμός σε δανειολήπτες της ΠΑΤΡΑΣ από τράπεζες και εταιρίες – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ

Το «μαχαίρι στο λαιμό» βάζουν κυριολεκτικά, είτε δια της ίσης είτε δια της πλαγίας οδού, σε δανειολήπτες, τράπεζες και δικηγορικές εταιρίες της Πάτρας.

Ωμός και ανάλγητος εκβιασμός, χωρίς να αισθάνονται μπρος στο κέρδος τα αδυσώπητα αποτελέσματα της οικονομικής ασφυξίας.

«Υπέγραψε νέες ρυθμίσεις, αλλιώς θα αναγκαστούμε να δώσουμε το χρεωμένο δάνειό σου σε ξένο οίκο», λένε στους πολίτες που εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα το δάνειο τους να έχει «κοκκινίσει»

Μάλιστα, είναι πολλές οι περιπτώσεις και σε τοπικό επίπεδο, εξαπάτησης των δανειοληπτών, με ψευδείς ανακοινώσεις. Πιο αναλυτικά, στελέχη τραπεζών καλούν τους «κόκκινους» πολίτες, προκειμένου να συζητήσουν την υπογραφή νέων ρυθμίσεων για το δάνειό τους. Εάν οι δεύτεροι δε δεχθούν τα νέα «μέτρα» αποπληρωμής, τους λέγουν ψευδώς πως δεν έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο νόμο Κατσέλη, σφίγγοντας ακόμη περισσότερο τη “θηλιά” γύρω από το λαιμό των δανειοληπτών.

Το τοπικό γραφείο της ΕΚΠΟΙΖΩ συνιστά, ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες και συγκεκριμένη πληροφόρηση προς αποφυγή νέων τέτοιου είδους περιστατικών.

Πηγή: patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories