Αναστάτωση έχει προκληθεί σε λύκειο της Πάτρας από φωτογραφικό υλικό που έχει κυκλοφορήσει σε κινητά τηλέφωνα των μαθητών σχολείου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο φωτογραφικό αυτό υλικό πρωταγωνιστεί μία μαθήτρια που είχε συνάψει σχέσεις με συμμαθητή της και στον οποίο φέρεται να έστελνε φωτογραφίες στο κινητό του από επίμαχα σημεία του σώματος της.

Οι φωτογραφίες αυτές, άγνωστο πως, διέρρευσαν στα κινητά τηλέφωνα σχεδόν όλων των μαθητών του σχολείου, μαζί με τα τολμηρά σχόλια που την συνόδευαν. Το όλο θέμα ήρθε εις γνώση τόσο των καθηγητών, όσο και της διεύθυνσης του σχολείου, καθώς η μαθήτρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας την χλεύη των συμμαθητών της.

Η διεύθυνση, πάντως, του σχολείου, στην προσπάθεια της να σταματήσει το κακό, φέρεται ότι προχώρησε σε απειλές προς τους μαθητές, λέγοντας ότι αν συνεχιστεί η διαρροή των φωτογραφιών θα θεωρηθούν και αυτοί υπεύθυνοι και θα υποστούν τις όποιες συνέπειες. Πάντως, το φωτογραφικό υλικό έχει ήδη διαρρεύσει σε όλο το σχολείο…

patrasevents