ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ «ΜΩΜΟΥ» ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΓΩ… ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Στο Αστυνομικό τμήμα υπάλληλος του Καρναβαλικού Οργανισμού

Το πάρτι την οδήγησε… στο Αστυνομικό Τμήμα! Και ευτυχώς που υπήρξε παρέμβαση… πρωί πρωί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καθόταν «μέσα» … μέχρι το μεσημέρι!

Όλα ξεκίνησαν μετά την λήξη της θαυμάσιας διήμερης εκδήλωσης σατιρικού θεάτρου «Μώμος ο Πατρεύς» που διοργανώθηκε προ ημερών στην Πάτρα. Όπως έχει καθιερωθεί μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των θεατρικών ομάδων στο «Πάνθεον», οι συμμετέχοντες και διοργανωτές κάνουν πάρτι! Αυτή τη φορά το πάρτι έγινε στην αίθουσα «Αίγλη» του Δήμου Πατρέων στην VesoMare!

Οι συμμετέχοντες διασκέδαζαν, χόρευαν, έπιναν, λογάριαζαν όμως… χωρίς τους γείτονες! Οι οποίοι γύρω στις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως… δύσκολα θα κοιμόντουσαν εκείνη τη νύχτα. Όταν δε η ώρα πήγε 3.30 τηλεφώνησαν στην Αστυνομία. Περιπολικό έφθασε στο σημείο, ο ένστολος ρώτησε… ποιος ήταν ο υπεύθυνος, έλαβε την απάντηση… ότι ο χώρος ανήκει στον Δήμο και επειδή… δεν θα έβρισκαν τον Δήμαρχο (που λέει ο λόγος) αποφάσισαν να οδηγήσουν στον δήμο… μία υπάλληλο του Καρναβαλικού Οργανισμού που συμμετείχε στην διοργάνωση!

Η γνωστή Πατρινή οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, κάθισε εκεί μέχρι τις 7 το πρωί, οπότε και με παρέμβαση δικηγόρου και κατόπιν εξηγήσεων που δόθηκαν… αφέθη ελεύθερη! Οσο για το πάρτι; Το «χάλασε»… η αστυνομία!

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories