Τεράστιο λαϊκό ποτάμι αγώνα κατά της ανεργίας (ΦΩΤΟ)

Ένα τεράστιο λαϊκό ποτάμι αγώνα κατά της ανεργίας, έφτασε στο Χαϊδάρι, τελευταίο σταθμό της αγωνιστικής πορείας προς το Σύνταγμα.

Η υποδοχή που έγινε στους διαδηλωτές ήταν ανεπανάληπτη σε ενθουσιασμό, παλμό, και αγωνιστική διάθεση. Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν εκεί, για να υποδεχθούν την πορεία, ενώ σε όλη τη διαδρομή διερχόμενα αυτοκίνητα κορνάριζαν ρυθμικά δίνοντας τόνο ξεσηκωμού.

Όταν η πορεία έφτασε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, στην υποδοχή για το καλωσόρισμα, ήταν οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Καισαριανής, Πετρούπολης και Ικαρίας, καθώς και ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εκεί ήταν επίσης, συνδικάτα, εργατικά σωματεία, απολυμένοι της κόκα –κόλα Θεσσαλονίκης, επαγγελματικοί, επιστημονικοί και αθλητικοί σύλλογοι και χιλιάδες κόσμου.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Χαϊδαρίου, της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω και τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, που δήλωσε αλληλέγγυος της  πρωτοβουλίας του Δήμου Πατρέων και κάλεσε κατοίκους και φορείς του Δήμου του, να πορευτούν όλοι μαζί μέχρι το Σύνταγμα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ευχαρίστησε για την υποδοχή και απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Χαϊδαρίου τον κάλεσε να πάρει τη σκυτάλη και να συνεχίσει τον δίκαιο αγώνα ενάντια στην ανεργία.

Νωρίτερα, έγινε η πρώτη στάση της πορείας στον Ασπρόπυργο, όπου στην υποδοχή ήταν για χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου και όλη η Δημοτική Αρχή.

Επίσης από τον Ασπρόπυργο, μπήκαν στην πορεία εκατοντάδες μέλη φορέων, συνδικάτων, εργατικών σωματείων και αθλητικών συλλόγων, που ήρθαν από την Πάτρα, να λάβουν μέρος στην πεζοπορία μέχρι το Σύνταγμα.

Στις 3 το μεσημέρι, η πορεία ξεκίνησε από το Χαϊδάρι, με προορισμό το Σύνταγμα, για το μεγάλο συλλαλητήριο.

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories