Τα πληρώματα του «Κρυμμένου Θησαυρού» έπαιξαν παντομίμα στην πλ. Γεωργίου και εντυπωσίασαν –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι απεριόριστες ικανότητες της νεολαίας και των παιδιών των καρναβαλικών πληρωμάτων, κυρίαρχου μοχλού του Πατρινού Καρναβαλιού, αναδείχτηκαν και ξετυλίχτηκαν με τον πιο ιδανικό τρόπο μέσα από ένα πολύχρωμο μωσαϊκό κινήσεων, ήχων, θεατρικότητας, εμπνεύσεων, φαντασίας, εικόνων, μεταμφιέσεων, σάτιρας, ευθυμίας, ευρηματικότητας αλλά και ευαισθησίας στη δημοφιλή φάση «Παντομίμα» του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η διάθεση και των πληρωμάτων βρέθηκε στο απόγειο ενεργοποιώντας τα ανεξάντλητα αποθέματα ιδεών και αξιοποιώντας τις αποθήκες των καρναβαλικών ονείρων τους σε ένα πληθωρικό θέαμα, που πρόσφεραν απλόχερα στην πλατεία του Πατρινού Καρναβαλιού. Ήταν αυτά τα καρναβαλικά όνειρα, που απομάκρυναν τις απειλητικές διαθέσεις ενός βροχερού καιρού, ο οποίος υποχώρησε στη φαντασία, την έμπνευση και το κέφι προτιμώντας μόνο να δροσίσει λίγο συμμετέχοντες και θεατές με ελάχιστες σταγόνες.

Οι συμμετέχοντες επιστράτευσαν χιούμορ, ζωντάνια, ανατρεπτικές και καλλιτεχνικές ιδέες, επίκαιρα μηνύματα, ισορρόπησαν μεταξύ λυρισμού, ρομαντισμού, χαράς και κεφιού και πρόσθεσαν μια πινελιά αισιοδοξίας.

Ο διαθέσιμος χρόνος για την παρουσίαση κάθε πληρώματος ή κάθε συνεργασίας πληρωμάτων ήταν τρία (3) λεπτά και οι παντομίμες παρουσιάζοντας είτε χωρίς μουσική, είτε με μουσική που είχαν φέρει ηχογραφημένη σε cd τα πληρώματα.

Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 βαθμολόγησε τα πληρώματα ή τις συνεργασίες πληρωμάτων που παρουσίασαν τις τρίλεπτες παντομίμες, αφού η συγκεκριμένη φάση προέβλεπε πέντε (5) βραβεία στους καλύτερους, που θα απονεμηθούν στην εκδήλωση της Απονομής Βραβείων την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.

Τη φάση «Παντομίμα» στην πλατεία Γεωργίου Α΄ παρουσίασε η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή.

Χορηγός επικοινωνίας του 51ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού είναι η ΕΡΑ Πάτρας 92,5.

thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories