Δήμος Πατρέων: Μην χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο το τριήμερο του καρναβαλιού

Δήμος Πατρέων: Μην χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο το τριήμερο του καρναβαλιού

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών για το Καρναβάλι της πόλης μας, η Δημοτική Αρχή παρακαλεί και προτρέπει τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες, να αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, την χρήση του αυτοκινήτου –και ιδιαίτερα στο κέντρο της Πάτρας – δεδομένου ότι θα είναι σε εξέλιξη διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις και βέβαια το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται οι δύο παρελάσεις, η ποδαράτη το βράδυ του Σαββάτου και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Αν υπάρχει ανάγκη για χρήση του αυτοκινήτου, παρακαλούνται οι οδηγοί να σταθμεύουν μακριά από το κέντρο και σε καμία περίπτωση να μην διπλοπαρκάρουν και προκαλούν κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη.

Για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και δημοτών, θυμίζουμε ότι λειτουργούν δωρεάν χώροι στάθμευσης, στην Ακτή Δυμαίων όπου λεωφορείο του Δήμου μεταφέρει, επίσης δωρεάν, τους οδηγούς και τους επιβάτες στο κέντρο.

Ακόμη στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (στο παλαιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ) έχει δημιουργηθεί από τον Δήμο νέο πάρκινγκ χωρητικότητας 1.300 αυτοκινήτων, όπου οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους.

Σχόλια:

more recommended stories