Στην Πάτρα την Δευτέρα ο Τζιτζικώστας – Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο

Στην Πάτρα την Δευτέρα ο Τζιτζικώστας – Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο

Η πρωτεύουσα της Αχαΐας με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου της Άγιου Αντρέα θα βρεθεί  στο επίκεντρο των εσωκομματικών τριβών και των τεκταινόμενων στη Νέα Δημοκρατία. Στον απόηχο του φιάσκου με την αναβολή των εκλογών της περασμένης Κυριακής, η Πάτρα θα βρεθεί του Αγιαντρεός στο επίκεντρο των όσων συμβαίνουν στην κούρσα για την ανάδειξη νέου προέδρου, καθώς ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα παραστεί στις εκδηλώσεις και παράλληλα θα έχει σειρά επαφών με κομματικά στελέχη και φίλους .

Από το περιβάλλον του περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνεται πως η επιλογή της Πάτρας – μετά την αναβολή των εκλογών – δεν είναι τυχαία καθώς θέλει να στείλει το μήνυμα πως «από εδώ ξεκίνησα την μάχη και εδώ επιστρέφω για την ολοκλήρωσή της».

Στο μεταξύ όπως προκύπτει από τις πανελλαδικές έρευνες στις οποίες περιλαμβάνεται δείγμα και από την περιοχή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετα τα ξεσπάσματα που έχει  κάνει δημοσίως χάνει συνεχώς έδαφος, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στις στοιχηματικές εταιρείες.

To γαλάζιο …sms δεν έφτασε ποτέ

« Μας φτύνουν και εμείς νομίζουμε πως ψιχαλίζει….» ήταν η φράση με την οποία πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, αντέδρασε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αναβολή των εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, με επίκληση στα τεχνικά προβλήματα.

Στη θυμοσοφία αυτή αποτυπώνονται ανάγλυφα όλα όσα αρκετές ώρες πριν την αναβολή αποτελούσαν το κοινό μυστικό το οποίο δεν ήταν άλλο από την βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές.

Η καλή μέρα από Σάββατο φαίνεται

Για τα στελέχη και τα μέλη της Κεντρική Εφορευτικής Επιτροπής στην Αχαΐα, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ξεκάθαρα – για το που πάει η δουλειά – από το Σάββατο 21 Νοέμβρη, όταν με  προτροπή του Πρόεδρου της ΝΟΔΕ Γ. Μάκκα και του προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών, επιχειρήθηκε να γίνει σύνδεση των τερματικών για την πραγματοποίηση «test drive».

Παρά τις προσπάθειες ο …θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας, καθώς ποτέ δεν υπήρξε σύνδεση των τερματικών στο διαδίκτυο. Η επαφή με τους εκπροσώπους της εταιρείας που είχε πάρει τη… δουλειά, το μόνο που απέδωσε ήταν αρχικά, τεχνικού περιεχομένου, καθώς η αδυναμία ενεργοποίησης του συστήματος δικαιολογήθηκε από την έλλειψη ενός κωδικού που χρειαζόταν για να μπει σε αυτό ο χειριστής. Κωδικός που όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου θα έφτανε με sms από στιγμή σε στιγμή.

Όσο περνούσε η ώρα και το sms δεν έφτανε τόσο έμπαιναν ψήλοι στ’ αυτιά τόσο των μελών της ΝΟΔΕ Αχαΐας όσο και της Εφορευτικής Επιτροπής, με αποτέλεσμα με παρέμβαση Μάκκα, να γίνου νέα τηλέφωνα στην Αθήνα όπου έκπληκτοι όσοι επικοινωνούσαν άκουγαν να τους λένε «εσάς δεν σας πέφτει λόγος, το σύστημα θα ανοίξει όταν πρέπει και δεν σας αφορά υπεύθυνη είναι η Κεντρική Εφορευτική των Εκλογών που εδρεύει στην Αθήνα».

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories