Στην Πάτρα βρέθηκε αυτές τις μέρες η γνωστή Πατρινή και ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της χώρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι μία από τις λίγες Ελληνίδες που μπορεί να καυχιέται ότι κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας γίνει περιζήτητη από τους πιο διάσημους οίκους μόδας, ήρθε στην Πάτρα για να περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένειά της.

Στην Πάτρα, άλλωστε, μένουν οι γονείς της, αλλά και η αδελφή της, πουδιατηρεί κατάστημα με γυναικεία ρούχα στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, ενώ στις λίγες μέρες που έμεινε στην αχαϊκή πρωτεύουσα είχε τη ευκαιρία να συναντήσει φίλους και γνωστούς με τους οποίους κρατά άριστες σχέσεις, καθώς παρά την επιτυχία της είναι ένα άτομο απόλυτα προσγειωμένο και συγκρατημένο.

Η όμορφη Πατρινή, ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Αμερική και ταξιδεύει συνεχώς για επαγγελματικούς λόγους στην Ευρώπη, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Λονδίνο, έχοντας κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες.  

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αμερική, επισκέφτηκε το κατάστημα που διατηρεί η αδελφή της, ενώ έβγαλε φωτογραφίες μαζί της, αλλά και με τη μητέρα της, τιςοποίες και ανέβασε στο facebook.

Στην Πάτρα βρέθηκε αυτές τις μέρες το διάσημο μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου (pics)
patrasevents.gr