ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Μαθητής… τα ‘φτιαξε με την καθαρίστρια!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Μαθητής… τα ‘φτιαξε με την καθαρίστρια!

Μαθητής να συνάπτει ερωτική σχέση με καθηγήτρια, είναι σίγουρα μία είδηση που έχουμε ξανακούσει ή έχουμε «βιώσει»!

Μαθητή όμως να φτιάχνει με την καθαρίστρια, αυτό δεν το ‘χαμε ξαναδεί! Και όμως συμβαίνει στην Πάτρα, με το ειδύλλιο να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των μαθητών του σχολείου.
Πρόκειται για έναν 18χρονο που δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τα μαθήματά του και συνεχίζει… σε μικρότερη τάξη από αυτήν που θα έπρεπε και μία όμορφη καθαρίστρια (γύρω στα 35)! Ο νεαρός δεν ομολογούσε την σχέση του, έστω και αν οι συμμαθητές του είχαν υποψιαστεί, όμως προ ημερών κάποιοι τον είδαν να βρίσκεται σε στενό τετ α τετ, μετά το τέλος του σχολείου, σε κάποια απόμακρη πλευρά του προαυλίου (έχει μεγάλο προαύλιο το εν λόγω σχολείο της Πάτρας)! Μάλιστα το ζευγάρι είχε προχωρήσει και σε χάδια, πιστεύοντας πως κανείς δεν τους βλέπει!
Το ειδύλλιο, πάντως, παραμένει κρυφό, κυρίως από την πλευρά της όμορφης καθαρίστριας που ασφαλώς και δεν θέλει να «διαδοθεί» πως βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά ενός μαθητή του σχολείου! Πόσο μάλλον το νέο να φτάσει στα αυτιά της διεύθυνσης, αλλά και έξω από την σχολική κοινότητα.

Έτσι, τα δύο «πιτσουνάκια» εξακολουθούν και βρίσκονται στα κρυφά, έστω και αν το μυστικό τους έχει διαρρεύσει, τουλάχιστον ανάμεσα στους μαθητές…!

dete

Σχόλια:

more recommended stories