Σε τραγική κατάσταση μητέρα στην Πάτρα – Δεν έχει φαγητό για τα παιδιά της και σπίτι!

Τραγική καθημερινότητα βιώνει μητέρα με δύο παιδιά, στην Πάτρα, στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

Η γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά, ηλικίας 17 και 14 ετών, αφού είναι διαζευγμένη με τον πατέρα, δε μπορεί να τους παράσχει ούτε τα προς το ζην.

Όπως δηλώνει, δεν μπορεί να βρει δουλειά και αυτό έχει ως συνέπεια τα τέκνα της να φεύγουν για το σχολείο και τις καθημερινές υποχρεώσεις τους χωρίς ένα ποτήρι γάλα, αλλά και 50 λεπτά για να αγοράσουν ένα κουλούρι.

Μάλιστα, μέσα σε όλα τα παραπάνω, είναι αναγκασμένη να φύγει και από το σπίτι που της είχε παραχωρήσει προσωρινά φιλικό της πρόσωπο, αφού το διαμέρισμα θα κατοικηθεί πλέον από τους ιδιοκτήτες.

“Βοηθήστε μας”, ικετεύει με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια. “Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Μια δουλειά ζητάω για να ταϊσω τα παιδιά μου”.

Όπως μας λέει, υπάρχουν μέρες που δεν έχει κάτι άλλο να μαγειρέψει -όταν δεν της δίνουν δανεικά φιλικά της πρόσωπα- και μαγειρεύει πατάτες βραστές για… τρεις ημέρες.

Σημειώνουμε πως, το ένα από τα παιδιά πάσχει από ασθένεια και χρήζει συχνής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Τα στοιχεία της γυναίκας, που στο πρόσωπο και την οικογένεια της οποίας αποτυπώνονται ανάγλυφα οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, υπάρχουν στη διάθεση του PatrasTimes.gr και της εκπομπής “Σημείο Αχμής”, με τους δημοσιογράφους Αλέξανδρο Κογκόλη και την Κων/να Τσεγγενέ.

Σχόλια:

more recommended stories