Πόσοι ήταν οι επισκέπτες του τριημέρου του Καρναβαλιού στην Πάτρα;

Στους 40.000 υπολογίζονται οι επισκέπτες του τριημέρου του Καρναβαλιού στην Πάτρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων του ΚΤΕΛ Αχαΐας και ξενοδόχων.

Στο ΚΤΕΛ ήδη από την Παρασκευή το μεσημέρι οι αφίξεις των λεωφορείων γίνονταν με πολύ πυκνούς ρυθμούς, ενώ χθες το πρωί επικρατούσε το αδιαχώρητο, με τους ξενυχτισμένους επισκέπτες να μπαίνουν στα λεωφορεία της επιστροφής κάθε ένα πεντάλεπτο όπως γράφει η Πελοπόννησος.

«Υπήρξε αύξηση των αφίξεων σε σχέση με πέρυσι σε ποσοστό από 8 εώς 10%. Υπολογίζουμε οτι μόνο με τα αστικά λεωφορεία κινήθηκαν 19.000 επισκέπτες. Αυτό δεν είναι καλό μόνο για το ΚΤΕΛ, αλλά για ολόκληρη την πόλη, να μπορέσουν να κινηθούν με ασφάλεια όσοι θέλουν να έρθουν και να διασκεδάσουν» σημειώνει ο πρόεδρος του Υπεραστιικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος.

Επίσης, από την πλευρά της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρείχε σύνδεση μέσω προαστιακού από το αεροδρόμιο. Οι επιβάτες που έφθασαν αεροπορικώς στην Αθήνα επιβιβάζονταν σε τρένα και έκαναν στάση στο Κιάτο. Εκεί κατέβαιναν και επιβιβάζονταν σε λεωφορεία προς Πάτρα. Την ίδια διαδρομή ακολουθούσαν και χθες οι επιβάτες.

Σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία, υπήρξε ικανοποίηση από τους ιδιοκτήτες μονάδων στην περιοχή μας, καθώς η πληρότητα στο κέντρο έφθασε σε ποσοστό 100%, ενώ περιφερειακά άγγιξε το 70%.

Σχόλια:

more recommended stories