Πλήρης – ολοκληρωτική αποτυχία του πειράματος της διέλευσης αρθρωτού λεωφορείου απο την Κανακάρη!

Πλήρης – ολοκληρωτική αποτυχία του πειράματος της διεύλευσης αρθρωτού λεωφορείου απο την Κανακάρη!

Νεότερη Ανάρτηση 24/6/2018

Πλήρης – ολοκληρωτική αποτυχία του πειράματος της διεύλευσης αρθρωτού λεωφορείου απο τήν Κανακάρη σάν έξοδο της πόλης. Ιδανικές συνθήκες. Ενας δρόμος άδειος, αεροδρόμιο. Καμια άλλη κίνηση κυκλοφοριακή. Δύο οχήματα καινούργια σύγχρονα. Αδυναμία ανάπτυξης ταχύτητας από τα σύγχρονα οχήματα πάνω από ελάχιστα χλμ στην ανηφόρα αντε 10-20 χλμ. Αδυναμία να περασει χωρια να βρει κατω το αρθρωτό και ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ μέσα παρά περίπου 20 άτομα περίοικους. Χωρίς 170 άτομα που ειναι η δυνατότητα του λεοφωρείου. δίπλα δίπλα δυο μεγαλα οχήματα…δεν μπορουν να περάσουν. Απουσία του Δημάρχου μόνο δυο αντιδήμαρχοι παρόντες. Αλήθεια με ποιες γνώσεις θα έκριναν; Χωρίς συγκοινονιολόγους, χωρις μηχανικούς και μόνο με ιδανικες συνθήκες. Χωρις μελέτη για το που θα πάνε όλα τα λεωφορεία..χωρίς τίποτα.

Ανάρτηση 23/6/2018

Μελέτη – σοβαρότητα- προγραμματισμος- υπευθυνότητα. Όλα αυτά λείπουν απ οτην δημοτικη αρχη τουλαχιστόν στο θέμα τής αντιδρόμησης Κορινθου και Κανακάρη. Και μια ακόμα απόδειξη για του λογου το αλήθες το αυριανό πείραμα για την αντιθετη διέλευση του συρόμενου αστικου λεωφορείου στην Κανακάρη αυριο πρωι.

Δεν εχει αποφασιστεί που θα πανε όχι μονο τα λεωφορεία 2- 3 – 6 που χρησιμοποιούν την Κορίνθου αλλα κανεις δεν έχει δόσει σημασια και από που θα περάσουν τα λεωφορεία 7 -8 που χρησιμοποιούν τη Κανακάρη. Κάμια ΜΕΛΕΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αντ αυτού αύριο κανουμε πειράματα.

Αλλα μυστικα. Μην το μαθει ο κόσμος. Μια σοβαρή και υπέυθυνη προσπάθεια την ανακοινώνεις έγκαιρα – δημόσια και φανερά. Σημερινο φωτογρφικό υλικο αποδεικνύει ότι κανένας δεν έκανε έγκαιρη ενημέρωση. Εχθες βραδυ – απόγευμα άρχισαν να βάζουν τα γνωστα χαρτάκια στα αυτοκίνητα «μην παρκάρετε».

Όμως πολίτες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ..βάζουν δικά τους χαρτάκια και ζητανε από τους περιοικους να μην παρκάρουν ό ενας γιατι θα κανει επισκευες και ο άλλος γιατι θα γινει μετακόμιση. Περιμένου με αγωνια να δουμε τι θα γινει αυριο το πρωι στην Κανακάρη. Και να ρωτήσουμε τον δημαρχο και για το που θα πανε τα λεωφορεια 7-8 μετα την αντιδρόμηση. Και αν δεν ξερεις ο ιδιος , δεν μπορεί να τά ξερει όλα και το δεχόμαστε, να μάς απάντησουν αυτοι που συνέταξαν την κυκλοφοριακή μελετη συμβουλοι η συνεργάτες του, η εστω βασει ποιάς αρχαιας μελετης προχωράει. Και να μας απαντήσει αν στα πεζοδρόμια που εχουν κατασκευαστεί θα έστελνε έναν δικο του ηλικιωμένο άνθρωπο η με καροτσακι με μωρα η αναπηρικο να περάσει.

*του Κωστή Πλέσσα στην σελίδα “Η ΠΑΤΡΑ που μας αξίζει;;;”

Σχόλια:

more recommended stories